Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

CHP Isparta İl Başkanı Halıcı; Şiddet Ortamını Bitireceğiz

CHP Isparta İl Başkanı Halıcı; Şiddet Ortamını Bitireceğiz

ISPARTA 8.07.2022 06:13:00 0
CHP Isparta İl Başkanı Halıcı; 
Şiddet 
Ortamını 
Bitireceğiz
CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, Konya Şehir Hastanesi'nde çalışan Kardiyoloji doktoru Ekrem Karakaya'nın ve Avukat Servet Bakırtaş'ın silahla öldürülmesi sonrası olaya tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Halıcı, "Fedakarca görevlerini ifa etmeye çalışanlara yönelik yapılan tüm fiziki ve psikolojik şiddeti kınıyoruz." dedi.
 
Türkiye'yi yasa boğan olayların ardından CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı'dan tepki geldi. İl Başkanı Halıcı, yaşanan olaylardan dolayı hükümeti sorumlu tuttu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Halıcı, "Fedakarca görevlerini ifa etmeye çalışanlara yönelik yapılan tüm fiziki ve psikolojik şiddeti kınıyoruz. 
 
Her koşulda canla başla çalışan sağlık çalışanlarımızın özellikle de bu zor zamanlarda yaşadıkları sıkıntılara rağmen bu tür saldırılara maruz kalmaları hepimizi derinden üzüyor. Doktorlarımıza giderlerse gitsinler demenin sonucunda geldiğimiz noktayı görüyoruz. Bu şiddet ortamını ortadan kaldırmalıyız. Bireysel silahlanma sonrasında geldiğimiz nokta, maalesef bir doktorun ve avukatın hayatına sebep oldu.
 
Sağlık çalışanlarına yönelik gerçekleştirilen şiddete dur denilmesi ve saldırganların en ağır cezalara tabi tutulması gerektiğini de ayrıca belirtiyor ve sağlık çalışanlarının yanında olduğumuzu ifade ediyoruz. Yaşanan saldırıda hayatını kaybeden Doktor Ekrem Karakaya'ya ve Avukat Servet Bakırtaş'a Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağolsun." şeklinde konuştu.

Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °