Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

CHP Isparta İl Başkanı Halıcı Eğirdir'de; Vatandaşların Sorunlarını Dinledi

CHP Isparta İl Başkanı Halıcı Eğirdir'de; Vatandaşların Sorunlarını Dinledi

ISPARTA 9.06.2021 06:35:00 0
CHP Isparta İl Başkanı Halıcı Eğirdir
CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı ve parti yöneticileri, Eğirdir’de merkez ve köyleri gezerek vatandaşlarla buluştu. Eğirdir’e gelen Başkan Halıcı, ilk olarak ilçe binasını ziyaret etti. CHP heyeti; burada partililer ve yöneticiler ile sohbet etti.
 
Başkan Yalım Halıcı, Eğirdir Merkez’de esnafları dolaşarak vatandaşların taleplerini dinledi ve normalleşme döneminde kepenklerini yeni açan hayırlı olsun dileklerini iletti. Eğirdir’de esnaf ziyaretinin ardından Havutlu köyüne hareket eden heyet; yeni yapılacak muhtarlık seçimi için köy halkına hayırlı olsun dilekleri iletti. Havutlu'daki sohbetin ardından CHP İl Başkanı Yalım Halıcı ve yöneticiler Pazarköy, Bağıllı ve Baklan köylerini ziyaret etti. CHP İl Başkanı Yalım Halıcı yazılı olarak yaptığı açıklamada şunlara değindi; “Bugün Eğirdir ilçe başkanlığımızın yapmış olduğu program vesilesi ile Eğirdir Merkez’de ve Havutlu, Pazarköy, Bağıllı, Baklan köylerimizde vatandaşlarımız ile bir araya geldik.
 
Burada vatandaşlarımızın talep ve ihtiyaçlarını dinledik. Maalesef vatandaşlarımızın talepleri iktidar partisi tarafından göz ardı edilmektedir. Bu çalışmadan çıkardığımız notları ve talepleri genel merkezimize ilettik. Genel Merkezimiz ve Isparta örgütleri olarak bu taleplerin takibini sonuna kadar yapacağız. Eğirdir çalışmamız sırasında ziyaret ettiğimiz köylerimizde ne yazık ki telefonlar çekmiyor. Uzaya çıkmak ile övündüğümüz bugünlerde; 2021 yılında telefonların çekmemesi vatandaşlarımıza yapılan 2. Sınıf muamelenin sonucudur. En kısa zamanda Baklan köyümüze yapılması planlanan yansıtıcı için çalışmalara başlanılmalıdır. Baklan ve Havutlu ’da yaşayan vatandaşlarımız mağdur edilmemelidir.
 
Operatör tarafından onay verilen yansıtıcının hala kurulmama nedeni nedir? “Pazarköy ’de ki Vatandaş Toprak Reformu İstiyor” Pazarköy ziyaretimiz sırasında vatandaşlarımız ile görüştük, dertlerini dinledik. Köyde tarım olanağının az olması nedeni ile köy halkı toprak reformu istiyor. Bu konu da da sürecin sonuna kadar takipçisi olacağız. Amacımız vatandaşlarımızın taleplerinin yerine getirilmesidir” dedi.
 
Pazarköy sırasında vatandaşlar ile sohbet eden ve çay içen CHP Heyeti; köy kahvesinde oturan bir vatandaşın CHP’ye üye olma isteğini de yerine getirdi. CHP’ye yeni üye olan vatandaş ile hatıra fotoğrafı çektirmeyi unutmayan heyet; hayırlı olsun dilekleri ile köyden ayrıldı. Son olarak Pınarpazarı’nda esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelen İl başkanı Yalım Halıcı; bölgenin sorunlarını dinledi ve notlar aldı. Vatandaşlar ile sohbet eden Yalım Halıcı; CHP’nin çözüm önerini anlattı. Daha sonra vatandaşlar ve Eğirdir ilçe yöneticileri ile vedalaşan CHP İl Başkanı Yalım Halıcı ve beraberindeki heyet akşam saatlerinde Eğirdir’den ayrıldı.
 
 

Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °