Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

CHP İl Başkanı Yalım Halıcı; Taburcu Oldu

CHP İl Başkanı Yalım Halıcı; Taburcu Oldu

ISPARTA 31.08.2020 13:03:00 0
CHP İl Başkanı Yalım Halıcı; 
Taburcu 
Oldu
CHP İl Başkan Vekili Gökhan Koçer, geçtiğimiz hafta trafik kazası geçirerek SDÜ Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi görmekte olan İl Başkanı Yalım Halıcı’nın bugün itibariyle hastaneden taburcu olarak evinde istirahate çekildiğini bildirdi. 

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Erdal İnceayan ve İl Başkan Vekili Gökhan Koçer bugün parti binasında bir basın toplantısı düzenlediler. 
KOÇER; “İL BAŞKANIMIZ 
TABURCU OLMUŞTUR” 
Toplantıda ilk olarak bir açıklama yapan İl Başkan Vekili Gökhan Koçer; “Bilindiği gibi, İl Başkanımız sayın Yalım Halıcı, geçtiğimiz hafta Afyonkarahisar’da düzenlenen 30 Ağustos etkinliğine katıldıktan sonra ilimize dönerken OSB civarında trafik kazası geçirerek yaralanmıştır. Aynı kazada, araçta bulunan Gençlik Kolları Başkanımız Emre Erkan ve İl Yöneticimiz Ahmet Atakan Çetinkaya da yaralanarak SDÜ Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak orada tedavi altına alınmışlardı. 
“BAŞKANIMIZIN TÜM ISPARTA
HALKINA SELAMLARI VAR” 
İl Başkanımıza göre biraz daha hafif yaralanan Gençlik Kolları Başkanımız Emre Erkan ve İl Yöneticimiz Ahmet Atakan Çetinkaya geçtiğimiz günlerde taburcu olmuşlardı. Bugün ise saat 12.00 itibariyle İl Başkanımız sayın Yalım Halıcı da hastaneden taburcu olmuşlardır. Kendileri evinde istirahate çekilmiş olup, 2 – 3 hafta sona partideki görevine geri dönecektir. Kendisinin tüm partililerimize ve Isparta halkına selamları vardır” dedi. 

Anahtar Kelimeler: halıcıtaburcuoldu yalım başkanı
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °
Pazartesi 26.3 ° / 14.1 °