Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba; Isparta Cezalandırılıyor!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba; Isparta Cezalandırılıyor!

ISPARTA 25.03.2022 15:02:00 0
CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba; 
Isparta 
Cezalandırılıyor!
CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, duble yollardan enerji yatırımlarına kadar iktidarın Isparta’ya dişe dokunur bir icraatının olmadığını belirterek; “İktidar Isparta’yı resmen cezalandırıyor” dedi.
 
GENEL BAŞKAN YARDIMCISI
AĞBABA ISPARTA’YA GELDİ
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, çeşitli ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere dün Isparta’ya geldi. Dün ilk olarak Yalvaç ilçesine giden Ağbaba burada yaptığı ziyaretlerin ardından bugün de basının karşısına çıktı.
HALICI; “İKTİDAR
ISPARTA’YI
SAHİPSİZ BIRAKTI”
Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, bugün saat 10.30’da İl Başkanlığı binasında bir basın toplantısı düzenleyerek Isparta izlenimlerini anlattı.
Basın toplantısında ilk olarak bir konuşma yapan CHP İl Başkanı Yalım Halıcı; “Bugün Genel Başkan yardımcımız ve Malatya Milletvekilimiz Veli Ağababa ile birlikteyiz. Sağolsun dün Yalvaç İlçemizde güzel bir esnaf çalışması yaptık, sahadaydık. Toplumun büyük sıkıntılar çektiği özellikle Isparta’nın küçük esnaflarının zorlandığı böyle bir süreçte gidip dertleştik. Sıkıntılarını dinledik.  Sayın Genel başkan Yardımcımız düşüncelerini, fikirlerini CHP’ye anlattı.  Genel Başkanımızın selamını iletti. 
“SANKİ ISPARTA’YA LÜTUF
EDERMİŞ GİBİ YAPIYORLAR”
Biliyorsunuz, pandemi dönemi ve arkasından ciddi bir ekonomi kriz yaşadık, yaşamaya da devam ediyoruz.  Türkiye’nin birçok yerinde esnaf, çiftçi, üretici, öğrenci, öğretmen toplumun her kesimi ciddi sıkıntı yaşıyor. Isparta halkı ise iki kat daha çok sıkıntı çekti.  Peki, neden yaşadık bu olumsuzlukları? Öğrenci kenti olan Isparta, pandemi döneminde beli bükülmüş, sahipsiz kalmış, bir kent haline geldi. Birde Isparta’ya has başka sıkıntılar da yaşadık. Örneğin; Şubat ayında başlayan elektrik kesintileri. 2022 yılının Isparta’sı 120 saati aşkın karanlığa gömüldü. Peki, arkasından ne oldu. Sanki Lütuf edermiş gibi Sayın Bakan çıktı dedi ki ‘Faturaları bir ay erteliyoruz.’ o ertelenen faturalar şimdi iki fatura olarak insanlarımıza geri dönüyor.
“AKP’NİN GİDİŞİ
ISPARTA’DAN BAŞLADI”
Yaşanan o elim olayda kendi Milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç 200 Milyonun üzerinde hasar tespiti yaptığını belirtmesine rağmen neden bu vatandaşlar mağdur ediliyor? Görünen o ki daha önce de söylemiş olduğum gibi AKP’nin gidişi Isparta’dan başladı” dedi.
AĞBABA; “ISPARTA’YI TAM 120
SAAT ELEKTRİKSİZ BIRAKTILAR”
CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba da toplantıda yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Öncelikle genel başkanımızın selamlarını iletmek istiyorum.  Isparta, eskiden yetiştirmiş olduğu siyasetçileri ile meşhurdur. Yetiştirmiş olduğu tarım ürünleri, özellikle gülü ile meşhurdur.  Maalesef AKP, döneminde özellikle 2022’de ülke yöneticilerinin becerisizlikleri ve çapsızlıklarıyla ülke gündemine geldi. İl Başkanımızın ifade ettiği gibi 2022 yılında Isparta, 120 saat elektriksiz kaldı.
“BU ÜLKE SİZİN
SADAKANIZA MUHTAÇ DEĞİL”
Evlerin garajların çatıları çöktü.  Ancak çöken aslında çatılar değil ülkeyi yönetenlerin siyaset anlayışıydı.  Cumhur ittifakıydı.  Süleyman Demirel’i yetiştirmiş bir ilin düştüğü duruma bakın. Ancak o kesilene elektrik aslında AKP’nin elektriğiydi. Artık bu millete iktidarın vereceği hiçbir şeyi yoktur.  İl Başkanın az önce belirttiği gibi hem 200 milyon TL hasar tespiti yapıyorlar hem de bu konuyla alakalı bir girişimleri olmadığı gibi milletle adeta dalga geçer gibi iftar yemeği vaadinde bulunuyorlar. Öncelikle bu ülke sizin sadakanıza muhtaç değil” dedi.

Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °