Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

CHP’den Alternatif 10 Kasım Anma Programı

CHP’den Alternatif 10 Kasım Anma Programı

ISPARTA 10.11.2021 09:56:00 0
CHP’den 
Alternatif 
10 Kasım
Anma Programı
Cumhuriyet Halk Partisi 10 Kasım Atatürk'ü Anma programı nedeni Isparta Valiliği tarafından saat 09.00’de düzenlenen Anma Programının ardından Atatürkçü Düşünce Derneği, Eğitim-İş ve Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği ile birlikte Atatürk anıtına çelenk sundu.
 
CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı yayınladığı mesajda Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü andı.
Başkan Halıcı: "Başöğretmenimiz ve Ulusumuzun Başkomutanı, ilelebet payidar kalacak Türkiye Cumhuriyet’imizin kurucu önderi Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü aramızdan ayrılışının yıldönümünde büyük bir özlem, saygı ve minnetle anıyorum.
 
Demokrasiye özlem duyduğumuz bugünler de, bağımsızlığa olan büyük inancını ruhumuzda hissettiğimiz Ulu Önder Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 83. Yıldönümünde, kendisine bir kez daha söz veriyoruz. Cumhuriyet’ in ikinci yüzyılına girerken; Cumhuriyet’i demokrasi ile taçlandırma hedefimize ulaşmak için canla, başla çalışacağız.
 
Biliyor ve inanıyoruz ki sosyal devlet anlayışına, herkes için eşit adalet anlayışına bağlı bağımsız yargıya, fikri, vicdani ve irfanı hür nesiller yetiştiren eğitim sistemine ve kardeşçe yaşamamızı sağlayan toplumsal huzura hep birlikte kavuşacağız. Bu bizim Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere tüm vatanseverlere, Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet payidar kalması için fikren ve bedenen mücadele etmiş tüm yurttaşlarımıza sözümüzdür.
 
Bu duygu ve düşünceler ile ebediyete intikal edişinin 83’inci yıldönümünde Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ ü rahmet, minnet ve şükranla anıyor, bizlere emanet ettiği aziz mirasının önünde saygıyla eğiliyorum." Dedi
 
 

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °