Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki; İnşaallah Isparta’da Daha Fazla Belediye Kazanacağız

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki; İnşaallah Isparta’da Daha Fazla Belediye Kazanacağız

ISPARTA 26.12.2023 17:13:00 0
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki;  İnşaallah Isparta’da Daha  Fazla Belediye Kazanacağız

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Isparta’daki Ak Partili Belediyelerin son 5 yılda Isparta’ya çok güzel hizmetler sunduklarını belirterek; “Önümüzdeki Mart ayında yapılacak yerel seçimlerinde inşallah daha çok belediye kazanacağız” dedi. 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, çeşitli temaslarda bulunmak ve açılışlar yapmak üzere dün Isparta’ya geldi. 

BAKAN ÖZHASEKİ; “ISPARTA

HER GEÇEN YIL GÜZELLEŞİYOR”

Isparta’daki ziyaretleri çerçevesinde dün saat 12.00’de Ak Parti İl Başkanlığını da ziyaret eden Bakan Özhaseki, burada partililere hitaben bir konuşma yaptı. Ak Parti iktidarının Isparta’ya hizmet noktasında elinden gelen çabayı gösterdiğini ifada eden Bakan Özhaseki konuşmasında; “Isparta’ya 3 yıl önce Genel Başkan Yardımcısı olarak gelmiştim. Isparta’da o tarihte yapılması planlanan çalışmaların şimdi açılışını yapmak için geldim. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in Isparta’ya hizmet noktasında elinden gelen çabayı sarf ettiğini ve 5 yıl içerisinde Isparta’ya büyük hizmetlerde bulunduğunu gördük.

“İNŞAALLAH ISPARTA’DA DAHA 

FAZLA BELEDİYE KAZANACAĞIZ”

Bizler Ak Parti olarak hem yerelde hem genelde büyük hizmetlere imza attık, atıyoruz. 31 Mart yerel seçimlerinde inşallah daha çok belediye alacağız ve hizmetlerimize aralıksız devam edeceğiz” açıklamasında bulundu. 

 


Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °