Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Çarşı ve Mahalle Bekçisi Alımı İlanı Yayımlandı! Bekçi Alımı Başvuruları Başladı İşte Aranan Şartlar

Çarşı ve Mahalle Bekçisi Alımı İlanı Yayımlandı! Bekçi Alımı Başvuruları Başladı İşte Aranan Şartlar

SON DAKİKA 17.04.2022 20:11:00 0
Çarşı ve Mahalle Bekçisi Alımı İlanı Yayımlandı! 
Bekçi Alımı 
Başvuruları 
Başladı
İşte 
Aranan 
Şartlar
Emniyet Genel Müdürlüğüne 3 bin bekçi alımı için kadro ihdası yapıldı. Bu kadro ihdası Resmi Gazete’de yayımlandı. Yayımlanan kadro ihdasından sonra Polis Akademisi Başkanlığı tarafından ilanın yayımlanması bekleniyor. Ancak bu ilan beklenirken Türkiye İş Kurumu tarafından Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımı ilanı yayımlandı.  
 
İŞTE DETAYLAR
Söz konusu bekçi alımı için başvurular da İŞKUR üzerinden yapılacağı belirtildi ve e-Devlet şifreleri ile giriş yaparak başvuru işlemlerini gerçekleştirilebileceği belirtilirken en aşağıda paylaştığımız link üzerinden açılan sayfada ilanların detayları görüntülenebilecek. Burada özgeçmiş oluşturmak sureti ile başvurular gerçekleştirilebilecek.
ARANAN GENEL ŞARTLAR
Ayrıca bu ilanlara başvuru yapacak olan adaylarda bazı şartlar aranmaktadır. Bu şartlara haiz olmayan adayların başvurularının kabul edilmeyeceği belirtildi. Genel şartlara haiz olan adayların ilanlara göre belirlenen özel şartlara haiz olması gerekiyor. Bunun yanı sıra adaylarda aranan genel şartlar ise şöyle ifade edildi:
T.C. Vatandaşı olmak,
İlköğretim, Lise, önlisans ve lisans mezunu olmak yurt dışı okullardan mezun olanların denklik belgesine sahip olmaları,
18 yaşını tamamlamış olmak,
Fiziki şartlarda erkeklerde ve bayanlarda herhangi bir sıkıntı çıkartacak engele sahip olmaması (Engelli adaylar için gerekli şartlar ilan detaylarında belirtilmiştir)
Adayların sağlık yönetmeliği şartlarını taşımları, silah taşımaya engel bir durumun olmaması, herhangi bir yüz kızartıcı suçtan ceza almamış olmaları.
Başvuruda bulunulacak il içerisinde ikamet ediyor olmak.
BAŞVURU DETAYLARI
Konu ile ilgili olarak ilanlara başvuru yapacak olan adayların aşağıdaki link üzerinden açılan sayfada yukarı bölümde yazan ‘e-Devlet’ ile giriş kısmından şifreleri ile giriş yaparak başvurularını gerçekleştirebilecekleri bildirildi.
 
İlanların detayları için TIKLAYIN.
 
 

Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °