Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Çarşamba’ya Kadar Yağış Yok; Havalar Bu defa da Sizi Yakmasın!

Çarşamba’ya Kadar Yağış Yok; Havalar Bu defa da Sizi Yakmasın!

ISPARTA 6.06.2020 07:18:00 0
Çarşamba’ya Kadar Yağış Yok; 
Havalar 
Bu defa da
Sizi Yakmasın!
Yaklaşık bir haftadır devam eden serin ve yağışlı havanın ardından Isparta’da bugün itibariyle hava sıcaklıkları artarak devam edecek ve Pazartesi günü dereceler 32’yi gösterecek.
 
Isparta’nın mevsim normalleri altında seyreden hava ısısı bugün itibariyle etkisini mevsim normallerine çekiyor. Bugün hava ise parçalı bulutlu ve hafif rüzgarlı olacak.
SERİN HAVA YERİNİ SICAK
HAVAYA BIRAKACAK
Geçtiğimiz hafta Pazartesi gününden Perşembe gününe kadar deva eden sağanak yağış ve serin hava Cuma günü itibariyle hissedilir derecede etkisini sıcak havaya bırakmaya başladı.
HAVA SICAKLIKLARI
10 DERECE ARTACAK
Haziran ayının ilk haftasını yaşandığı bu günlerde hava ısısı 21 dereceden 32 derecelere kadar yükselecek. Geçtiğimiz Mayıs ayında 15 - 22 Mayıs tarihlerinde hava ısısı 30 - 35 dereceleri görmüştü.
ÇARŞAMBA GÜNÜ
YAĞIŞLI HAVA GELİYOR
Öte yandan, her gün artarak devam edecek olan hava sıcaklıklarının 10 Haziran Çarşamba gününden itibaren yerini yağışlı havaya bırakacağı ve buna bağlı olarak hava sıcaklıklarının da düşeceği tahmin ediliyor.
Haziran ayında hava ısınının zaman zaman düşüşe geçse de kademeli olarak ay sonuna doğru artarak devam etmesi bekleniyor.
İŞTE ISPARTA’NIN BİR HAFTALIK HAVA DURUMU
 

Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °