Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Çarşamba Günkü Eskişehirspor Maçına Hazırlanıyorlar; Ispartaspor Telafi Peşinde

Çarşamba Günkü Eskişehirspor Maçına Hazırlanıyorlar; Ispartaspor Telafi Peşinde

SPOR 8.11.2021 15:42:00 0
Çarşamba Günkü Eskişehirspor Maçına Hazırlanıyorlar; 
Ispartaspor
Telafi Peşinde
2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ispartaspor, son haftalarda yaşadığı puan kayıplarını telafi etmek istiyor.
 
Ispartaspor, ligde ve kupada yaşadığı üst üste mağlubiyetlere çare arıyor. Yeşil – Pembeli ekip, ligin 12. Haftasında 10 Kasım Çarşamba günü deplasmanda oynayacakları Eskişehirspor maçını kazanarak mağlubiyetlere bir son vermek istiyor.
HAZIRLIKLAR ARA
VERMEDEN BAŞLADI
Kendi saha ve seyircisi önünde geçtiğimiz Cumartesi günü Ankara Demirspor’a mağlup olarak büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Yeşil – Pembeli ekip, Eskişehirspor maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı. Teknik Direktör Tarık Söyleyici nezaretinde yapılan antrenmanlarda futbolcuların şanssızlığı yenmek için çaba gösterdikleri ve hırslı oldukları gözlendi.
ALP ARDA VE NECMİCAN SAKAT
Öte yandan, Ispartaspor’da sakatlıkları süren son üç maçta takımdaki yerlerini alamayan Kaleci Alp Arda ve Necmican Cebeci’nin sakatlıkları sürüyor. Bu futbolcular Eskişehirspor maçına yetiştirilmeye çalışılıyor.
ESKİŞEHİR DEPLASMANINA GİDECEK
2. Lig Beyaz Grupta 12. Hafta maçları 10 Kasım Çarşamba günü yani hafta içi oynanacak. Bu doğrultuda, Ispartaspor ligin 12. Haftasında ligin son sırasındaki Eskişehirspor ile deplasmanda karşılaşacak. Eskişehir Yeni Stadyumdaki maç saat 13.00’te başlayacak.
MAĞLUBİYETLERİ
TELAFİ EDECEK
Yeşil – Pembeli ekip, Çarşamba günü rakibini mağlup ederek son haftalarda üst üste yaşadığı mağlubiyetleri de telafi etmenin hesaplarını yapıyor.
ISPARTASPOR
O STADYUM’A
YABANCI DEĞİL
Ispartaspor’un Çarşamba günü deplasmanda Eskişehirspor ile oynayacağı maçın Stadyumu Ispartaspor’a yabancı değil. Bilindiği gibi, geçtiğimiz Mayıs ayında Ispartaspor 3. Lig Play – Off final maçını Bursa Yıldırımspor ile Eskişehir Yeni Stadyumda yapmış ve rakibini mağlup ederek şampiyon olup 2. Lige yükselmişti.
 

Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °