Bugün, 21 Mayıs 2024 Salı

Çarıksaraylılardan dayanışma örneği

Çarıksaraylılardan dayanışma örneği

GÜNDEM 31.12.2018 07:04:00 0
Çarıksaraylılardan dayanışma örneği
Çarıksaraylar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin cumartesi günü gerçekleştirilen olağan genel kurulunda yeni yönetim oluşturuldu. Dernek Başkanlığına Yasin Şişman’ın getirildiği genel kurulda dayanışmanın artması, kasaba halkının birbirini daha iyi tanıyarak, iyi ve kötü günde birbirine sahip çıkması adına örnek adımlar da atıldı. Başkan Şişman, kasaba halkını derneğe üye olmaya davet etti.
 
Çarıksaraylar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin olağan genel kurul toplantısı cumartesi günü gerçekleştirildi. Genel kurulda ilk olarak divan başkanlığı oluşturuldu. Divan başkanlığına Hakan Yaman, katipliğe Ramazan Şişman önerilirken, bu isimler oybirliği ile kabul edildi.
YENİ BAŞKAN YASİN ŞİŞMAN
Genel kurulda yapılan seçimde Çarıksaraylar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başkanlığına Yasin Şişman seçilirken, 4 yıllığına yeni yönetim kurulu oluşturuldu. Ayrıca seçimden sonra Çarıksaraylar Kasabası halkının birbirini daha iyi tanıması, kasaba halkının dayanışmasının artması, iyi ve kötü günde birbirine sahip çıkılması adına örnek adımlar atıldı.
DAYANIŞMA VE KAYNAŞMA ADINA GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ
Dernek Başkanı Yasin Şişman, bundan sonra derneğin Isparta’nın en aktif derneklerinden biri olacağını ifade ederek, “Çarıksaraylar Kasabası halkımızın daha iyi dayanışması ve iyi, kötü gününde birbirinin yanında olması adına güzel işler yapacağız. İlk etapta whatsapp grubu oluşturarak, nişan, ölüm, düğün gibi özel günlerde paylaşımlar yaparak, kasaba halkımızın birbirinden haberdar olmasını sağlayacağız. Daha sonraki süreçte güzel projelere imza atacağız. Ayrıca derneğe üye kayıtlarımız devam ediyor. Kasaba halkımızın derneğimize üye olmasını istiyoruz. Birlikte güzel işlere imza atmak istiyoruz” diye konuştu.
Çarıksaraylar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin yeni yönetimi şu isimlerden oluştu;
ASİL
Yasin Şişman(Dernek Başkanı)
Halil Göçer
Sabit Güler
Gürsan Taştekin
Ramazan Şişman
YEDEK
Ekrem Öztürk
Hakan Yaman
İbrahim Güler
DENETİM ASİL
Ali Balaban
Ramazan Demirbaş
Himmet Doğan
DENETİM YEDEK
Kazım Bayramoğlu
Mehmet Elitok
Ali Gedik

Salı 27.2 ° / 13.9 °
Çarşamba 26 ° / 14.9 °
Perşembe 26.2 ° / 10.9 °