Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Cansuyu, Kurban Bedellerini Açıkladı

Cansuyu, Kurban Bedellerini Açıkladı

ISPARTA 28.05.2023 14:37:00 0
Cansuyu,  Kurban  Bedellerini  Açıkladı

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kurban 2023 Organizasyonu için hazırlıklarını sürdürüyor. Dernek bu yılki kurban bedellerini de kamuoyuyla paylaştı.

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, her yıl düzenlediği çeşitli organizasyonlar ile mağdur ve mazlum coğrafyalara el uzatmaya devam ediyor. Her yıl Kurban Bayramı’nda bağışçıların emanetleri ile alınan kurbanları vekâlet yolu ile kesen ve kesim yaptığı bölgelerde dağıtan Cansuyu, bu sene de Türkiye başta olmak üzere Afrika, Asya ve Ortadoğu ülkelerinde mazlumlar ve muhtaçlar için kurban organizasyonları düzenleyecek.

TÜRKİYE KURBANLARI 

DEPREM BÖLGESİNDE KESİLECEK

Cansuyu Derneği, geçtiğimiz aylarda ülkemizde yaşanan deprem felaketi nedeniyle bu yıl Türkiye kurbanlarının deprem bölgesinde kesileceğini ve kesilen kurbanların depremzede vatandaşlara dağıtılacağını açıkladı.

BÜTÜN KESİMLER GÖRÜNTÜLÜ

KAYIT ALTINA ALINACAK

Cansuyu ekipleri tarafından belirlenen noktalarda kesilen kurbanlar, muhtaçlara et olarak dağıtılacak. Cansuyu derneği kesilen kurbanların görüntü altına alınarak bağışçılara videolarının gönderileceği ifade edildi. 

ONLINE BAŞVURU

YAPILABİLİR

Cansuyu Derneği tarafından yapılan duyuruda başvuruda bulunmak isteyen ve detaylı bilgi almak isteyen bağışçıların, Cansuyu Derneğinin resmi internet sitesinden (cansuyu.org.tr) ya da irtibat numarasından (4446639) derneğe ulaşabilecek.

CANSUYU KURBAN BEDELLERİ

AFRİKA: 2000 Türk Lirası

ASYA: 2.600 Türk Lirası

ARAKAN KAMPLARI: 3,500 Türk Lirası

YEMEN: 4.100 Türk Lirası

TÜRKİYE – FİLİSTİN KAMPLARI: 5.900 Türk Lirası

GAZZE: 7.500 Türk Lirası

 

 

 


Anahtar Kelimeler: Cansuyu Kurban Bedellerini Açıkladı
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °