Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Çandır’da Çıkan Yangından Dakikalar Sonra Mobese Kameralarınca Tespit Edilmişti; O Aracın Akibeti Ne Oldu?

Çandır’da Çıkan Yangından Dakikalar Sonra Mobese Kameralarınca Tespit Edilmişti; O Aracın Akibeti Ne Oldu?

ISPARTA 10.08.2021 08:34:00 0

Çandır’da Çıkan Yangından Dakikalar Sonra Mobese Kameralarınca Tespit Edilmişti; 
O Aracın 
Akibeti 
Ne Oldu?
Geçen hafta Pazartesi günü yangının çıktığı anlarda Çandır çıkışında Mobese kameralarına yakalanan ve içinde 4 kişinin olduğu belirtilen 27 plakalı Wosvogen Caddy marka araç emniyeti alarma geçirmiş, Emniyet, Jandarma, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) bu aracı aramaya başlamıştı. Ancak, söz konusu araç yakalandı mı? Yakalandı ise içindeki şahıslar hakkında ne gibi bir işlem yapıldı? Belli değil. Bu konuda gerek Emniyet Müdürlüğünden gerekse Jandarma Komutanlığında hiçbir açıklama yapılmadı!
 
DAKİKALAR SONRA
MOBESE KAMERALARINDA
GÖRÜNDÜLER…
Sütçüler'e bağlı Çandır Yazılı Kanyon Mevkii'nde geçtiğimiz Pazartesi günü saat 11.30 sularında çıkan ve yaklaşık bir hafta sürdükten sonra önceki gün söndürülen orman yangınının aynı anda 4 ayrı yerden başlaması gözleri PKK terör örgütüne çevirmişti. Söz konusu yangını Türkiye’nin diğer illerinde olduğu gibi Isparta’da da PKK’nın çıkardığı iddiaları ortaya atıldı.
TÜM ŞÜPHELER O ARACIN
ÜZERİNDE YOĞUNLAŞTI
Yangının çıktığı anlarda Çandır çıkışında Mobese kameralarına yakalanan ve içinde 4 kişinin olduğu belirtilen 27 plakalı Wosvogen Caddy marka aracın o dakikalarda oralarda dolaşıyor olması şüpheleri bu aracın üzerine çevirmişti. Söz konusu araçla ilgili olarak tüm güvenlik güçleri alarma geçmi, Emniyet, Jandarma, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT)  bu aracın peşine düşmüştü.
O ARACIN AKİBETİ NE OLDU?
Bu araçla ilgili olarak Keçiborlu Kozluca köyünde yakalandığı, Gelendost ilçesinde yol kontrolünde ele geçirildiği gibi çeşitli söylentiler ortaya atılmasına rağmen bu aracın akibeti konusunda şuana kadar ne Emniyet Müdürlüğünden ve Jandarma Komutanlığından açıklama yapılmadı. Kamuoyu ise bu aracın akıbetini merak ediyor.
 
 

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °