Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Cahil Kafanın Faturası Ispartaspor’a Kesildi!

Cahil Kafanın Faturası Ispartaspor’a Kesildi!

SPOR 27.01.2023 10:49:00 0
Cahil Kafanın Faturası Ispartaspor’a Kesildi!

Ispartaspor’un Erokspor maçını yöneten Orta Hakem Levent Buğra Vartemel’in verdiği cahilce kararlar ve rezil yönetiminin faturası Ispartaspor’a kesildi. PFDK, söz konusu maçta taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat Yeşil – Pembeli Kulübe 14 bin TL para cezası verdi.  

Geçtiğimiz Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı ve 0 – 0 sonuçlanan Esenler Erokspor maçı sonrası Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edilen Ispartaspor’un cezası belli oldu. 

PENALTIYI VERME, TAKIMI 10 KİŞİ

BIRAK BİR DE CEZA VERDİR 

HAKEM SENİ….

Bilindiği gibi, 2. Lig Beyaz Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor, geçtiğimiz Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı Erokspor maçında, sezon başından bu yana en kötü hakem yönetimiyle karşı karşıya kalmış, maçta ‘Hakem Hataları’ maçın önüne geçmiş ve maçın orta hakemi Levent Buğra Vartemel’in verdiği kararlar Yeşil – Pembeli futbolcuları ve taraftarları adeta çılgına çevirmiş ve maçta tam bir HAKEM REZALETİ yaşanmıştı. 

Söz konusu maçta; Ispartaspor, rakibi Erokspor’dan çok maçın Orta Hakemi Levent Buğra Vartemel ile mücadele etmiş, hakem Vartemel 90 dakika boyunca tüm takdir haklarını rakip Erokspor’dan yana kullanmakla kalmayıp hem Ispartaspor’un mutlak penaltısını vermemiş hem de Erokspor’a hiç kart göstermezken, Yeşil – Pembeli futbolculara 6 sarı kart ve bir kırmızı kart göstermiş, tüm bunlar yetmezmiş gibi bir de Ispartaspor’un mutlak penaltısını vermeyerek tüm tepkileri üzerine çekmiş ve bu nedenle taraftarlar da kendisine sert tepki göstermişti. 

İŞTE PFDK’NIN O KARARI 

TFF’den konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “ISPARTA 32 SPOR Kulübünün, 22.01.2023 tarihinde oynanan ISPARTA 32 SPOR-ESENLER EROKSPOR TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 3. kez gerçekleştirilmesinden dolayı14.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.”

 

 


Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °