Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Büyükler, Küçükleri Sevindirdi

Büyükler, Küçükleri Sevindirdi

ISPARTA 15.01.2024 00:50:00 0
Büyükler, Küçükleri Sevindirdi

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Keçeci ve Doğancı Mahallesinde geleneksel hale gelen üç ayların başlangıcının karşılandığı ve Regaip Kandili öncesinde çocukların sevindirildiği programa katıldı.

Eşi Şadiye Başdeğirmen ile birlikte ikindi namazında Keçeci Mahallesi Hızırbey Camiine geçen Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen burada büyüklerin, küçükler için hazırladığı ve yıllardır gelenek haline gelen hediye dağıtımına katıldı. Namaz sonrasında sokakta büyükler ve küçüklerin bir araya geldiği buluşmada, büyükler küçüklere gofret, oyuncak ve çeşitli hediyeler dağıttı. 

Başkan Başdeğirmen ve eşi Şadiye Başdeğirmen de çocukların mutluluklarına ortak oldu, ailelerin Regaip Kandillerini kutladı. Başdeğirmen ailesine, Muhtarlar Derneği Başkanı ve Keçeci Mahallesi Muhtarı Gökhan Büyükleblebi ile Doğancı Mahallesi Muhtarı Ali Divarcı da eşlik etti. 

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve eşi Şadiye Başdeğirmen, Hızırbey Camii önündeki programın ardından Doğancı Mahallesi Sosyal Tesisleri önünde muhtarlık tarafından organize edilen helva, pide dağıtımına katılarak vatandaşlara hayırlı kandiller dileklerini iletti. 

 


Anahtar Kelimeler: Büyükler Küçükleri Sevindirdi
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °