Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Bursaspor Taraftarları Teşekkür Ediyor, Federasyon Ceza Veriyor! Manyak Mısınız?

Bursaspor Taraftarları Teşekkür Ediyor, Federasyon Ceza Veriyor! Manyak Mısınız?

SPOR 28.04.2023 15:12:00 0
Bursaspor Taraftarları Teşekkür Ediyor, Federasyon Ceza Veriyor! Manyak Mısınız?

Ispartaspor’un kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı Bursaspor maçında çıktığı iddia edilen saha olayları nedeniyle PFDK Ispartaspor’a 14 bin lira ceza verdi. Oysa, Yeşil – Pembeli Taraftarlar yaklaşık 500 kişilik Bursaspor taraftarlarını şehir girişinde karşılamış ve onlarla birlik beraberlik içinde maçı izlemiş ve Bursaspor Taraftarları Ispartaspor Taraftarlarının bu nazik ve centilmence davranışları nedeniyle teşekkürlerini sunmuşlardı. Gözlemci maçı nasıl ve hangi göz(lük)le izlediği ise tartışma konusu oldu. 

2. Lig 2. Grupta mücadele eden Ispartaspor, rakipleri ile mücadele ettiği kadar hakem ve gözlemcilerle de mücadelesini sürdürüyor. Bunların son örneği geçtiğimiz Pazar günü yaşandı. 

BU CEZA NEYİN CEZASI? 

Ispartaspor’un kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı Bursaspor maçında çıktığı iddia edilen saha olayları nedeniyle PFDK Ispartaspor’a 14 bin lira ceza verdi. 

ISPARTASPORLU TARAFTARLARDAN BURSASPORLU TARAFTARLARA GÜL SETİ HEDİYESİ 

Oysa, Yeşil – Pembeli Taraftarlar yaklaşık 500 kişilik Bursaspor taraftarlarını şehir girişinde karşılamış ve onlara çeşitli hediyeler vermiş, onlarla birlik beraberlik içinde maçı izlemiş ve Bursaspor Taraftarları Ispartaspor Taraftarlarının bu nazik ve centilmence davranışları nedeniyle teşekkürlerini sunmuşlardı. 

GÖZLEMCİNİN GÖZÜNE GÖZLÜK!!!

Ispartaspor – Bursaspor maçında tüm bunlar yaşanırken ve sahada da hiçbir saha olayı veya taşkınlık yaşanmazken, Maçın Gözlemcisi maçı nasıl ve hangi göz(lük)le izlediği de tuttuğu raporla Ispartaspor’a ‘Saha olayları’ nedeniyle 14 bin TL para cezası geldi. Aynı maçta yine gözlemcinin raporu ile konuk takım Bursaspor’a da 7 bin TL para cezası verildi. 

İŞTE PFDK KARARLARI: 

ISPARTA 32 SPOR Kulübünün, 23.04.2023 tarihinde oynanan ISPARTA 32 SPOR-BURSASPOR TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 14.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

BURSASPOR Kulübünün, 23.04.2023 tarihinde oynanan ISPARTA 32 SPOR-BURSASPOR TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada 3. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 7.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir. 

 

 


Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °