Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Büro Memur – Sen Isparta Şubesi Başkanı Muharrem Tekkanat; Hayırlı Olsun

Büro Memur – Sen Isparta Şubesi Başkanı Muharrem Tekkanat; Hayırlı Olsun

ISPARTA 16.08.2022 11:56:00 0
Büro Memur – Sen Isparta Şubesi Başkanı Muharrem Tekkanat; 
Hayırlı
Olsun
Büro Memur – Sen Isparta Şubesi Başkanı Muharrem Tekkanat, Banka Promosyonları konusunda yaşadıkları sorunları yetkili sendika olarak Genel Merkez düzeyinde Adalet Bakanlığı ile yapılan görüşmeler neticesinde çözüme kavuştuğunu belirterek; “Hayırlı uğurlu olsun” dedi.
 
Adalet Bakanlığı, bu konuda yetkili sendika olan Büro Memur – Sen’in tepkisi ve yapılan görüşmeler üzerine “maaşa göre promosyon” uygulamasından vazgeçti. Promosyon tüm personele eşit olarak dağıtılacak.
TEKKANAT; “ADALETSİZLİK
ORTADAN KALKIYOR”
Büro Memur – Sen Isparta Şubesi Başkanı Muharrem Tekkanat, Banka Promosyonları konusunda yaşadıkları sorunları yetkili sendika olarak Genel Merkez düzeyinde Adalet Bakanlığı ile yapılan görüşmeler neticesinde çözüme kavuştuğunu bildirdi.
“PROMOSYON HERKESE
EŞİT OLACAK”
Başkan Tekkanat, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bilindiği gibi, herkese eşit şekilde dağıtılması gereken promosyonun 5 yıl önceki sözleşme kapsamında hakim ve savcılara diğer personele göre daha fazla verildiğine dikkat çekerek bakanlığın bu konuda adaletsizlik yaptığını dile getirmiştik.
“YÜZDE 10’LUK KOTA
KALDIRILACAK”
Yetkili sendika Büro Memur – Sen olarak sendika tarihinde bir ilki gerçekleştireceğiz ve Genel Merkezimiz nezdinde 19 Ağustos’ta görüşme yapılacak. Bu görüşme ile yüzde 10’luk kota kaldırılacak. İhale süresi 3 yıl olacak. Promosyon tek seferde ve eşit miktarda ödenecek. Bu, Adalet Bakanlığı çalışanlarımız için büyük bir imkandır” dedi.

Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °