Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Büro Memur – Sen Isparta Şube Başkanı Muharrem Tekkanat; Asla Kabul Etmiyoruz!

Büro Memur – Sen Isparta Şube Başkanı Muharrem Tekkanat; Asla Kabul Etmiyoruz!

ISPARTA 9.06.2022 09:32:00 0
Büro Memur – Sen Isparta Şube Başkanı Muharrem Tekkanat; 
Asla 
Kabul 
Etmiyoruz!
Büro Memur – Sen Isparta Şube Başkanı Muharrem Tekkanat, 3600 Ek Gösterge düzenlemesini mevcut haliyle kabul etmeyeceklerini belirterek; “Hizmet kolumuzdaki kurumlarda görevli personeli dışlayan, ayrımcılık yapan uygulamayı kabul etmememiz mümkün değildir” dedi.
 
BAŞKAN TEKKANAT; “DÜZENLEMEDE
BİR TAKIM AYRIMCILIKLAR VAR”
Bu konuda ‘Haksızlığa dur de, Eşitsizliğe son ver, Şimdi harekete geç’ sloganıyla bu konuda imza toplama eylemi başlattıklarını ifade eden Büro Memur – Sen Isparta Şube Başkanı Muharrem Tekkanat, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bilindiği gibi, 3600 ek gösterge düzenlemesi konusundaki çalışmaların tamamlandığı ve tasarının en yakın zamanda Meclis’e sunulacağı açıklandı.
“İMZANIZI ATIN, DİLEKÇENİZİ
VERİN, EYLEMİMİZE GÜÇ KATIN”
Ancak, söz konusu teklifi incelediğimizde bir takım olumsuzlukların olduğunu görüyoruz. Özellikle hizmet kolumuzdaki kurumlarda görevli personeli dışlayan, ayrımcılık yapan bu düzenlemeyi kabul etmiyoruz. Bu konuda Genel Merkezimiz düzeyinde girişimler başlamış olup, Büro Memur – Sen olarak belirlediğimiz Eylem Planı çerçevesinde ilk adım olarak dilekçeyle TBMM Başkanlığı'na başvuracağız. Siz de TBMM Başkanlığı'na teslim edeceğimiz dilekçeye imza vererek, sesimiz olun! İmzanız gücümüz olsun” dedi.
 

Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °