Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Büro Memur – Sen’de; Abdurrahman Aktaş ile Devam…

Büro Memur – Sen’de; Abdurrahman Aktaş ile Devam…

ISPARTA 20.10.2019 11:26:00 0
Büro Memur – Sen’de; 
Abdurrahman 
Aktaş ile 
Devam…
Büro Memur – Sen Isparta Şubesinin olağanüstü kongresinde mevcut Başkan Abdurrahman Aktaş, kullanılan 64 oyun 41’ini alarak tekrar başkanlığa seçilip güven tazeledi. Diğer aday Hakan Yeşildağ ise 23 oyda kaldı.
 
Büro Memur – Sen Isparta Şubesinin olağanüstü kongresi dün Memur – Sen İl Temsilciliğinin bulunduğu Cumhuriyet Caddesindeki merkezinde gerçekleştirildi. Kongreye; Memur – Sen İl Temsilcisi Erdal Demiralay, Büro Memur – Sen Isparta Şubesi Başkanı Abdurrahman Aktaş ve yönetim kurulu üyeleri, İşyeri Temsilcileri ve çok sayıda üye katıldı.
BAŞKAN AKTAŞ; “SENDİKAL
MÜCADELEMİZE DEVAME DİYORUZ”
Saygı duruşu ve istiklal marşının söylenmesi ile başlayan kongrede daha sonra divan teşekkül ettirildi. Ardından kongrenin açılış konuşmasını Büro Memur – Sen Isparta Şubesi Başkanı Abdurrahman Aktaş yaptı. Aktaş konuşmasında; “Memur – Sen’imiz 1995 yılında Mehmet Akif İnan’ın Öncülüğünde başlayan sendikal mücadelesine, doğru yerde durarak, doğru zeminleri kullanarak ve doğru zamanlama yaparak devam etmiş. Demokratikleşme, Özgürleşme, emeği yüceltme, ekmeği büyütme mücadelesinin 24. yılında 800 bin kamu görevlisiyle kutlu yolculuğuna devam etmektedir.
“KATILIMLARINIZDAN
DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Büro Memur – Sen, büro hizmet kolundaki çalışanların her türlü ekonomik ve sosyal haklarında, azami iyileştirmenin sağlanması için Fatih Uğurlu Önderliğinde 1995 yılında kurulmuş, pusulası Özgürlük, rotası ise hep hizmet olmuştur. Sendikamız üye sayısını 2002 yılında 2 binlere, 2005 yılında 7 binlere, 2007 yılında 14 Binlere ve 2010 yılında da 18 binlere taşıyarak hızlı onurlu ve istikrarlı yükselişi ile Büro çalışanları açısından bir hak arama platformu olmuştur. Unutmayalım ki güç birlikteliktir. Bugün kongremize gelerek bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza ve misafirlerimize de Büro Memur – Sen adına teşekkür ediyorum” dedi.
“ISPARTA ŞUBESİ OLARAK 510
ÜYEMİZ, 71 DELEGEMİZ VAR”
Başkan Aktaş, Büro Memur – Sen Isparta Şubesi olarak 510 üyelerinin ve 71 delegelerinin bulunduğunu da sözlerine ekledi.
KONGREDE İKİ LİSTE YARIŞTI
Gerçekleştirilen Olağanüstü Kongrede yapılan konuşmaların ardından gündem maddelerinin görüşülmesinde seçim maddesine geçildi. Yapılan ve iki listenin yarıştığı seçimler neticesinde; Büro Memur – Sen Isparta Şubesinin olağanüstü kongresinde mevcut Başkan Abdurrahman Aktaş, kullanılan 64 oyun 41’ini alarak tekrar başkanlığa seçilip güven tazeledi. Diğer aday Hakan Yeşildağ ise 23 oyda kaldı. Böylece, daha önce Büro Memur – Sen Isparta Şubesi yönetiminde bulunan Hakan Yeşildağ ve Ahmet Kılıç yeni yönetimde yer almadılar ve onların yerine yeni isimler yönetime girdi.
İŞTE BÜRO MEMUR – SEN ISPARTA
ŞUBESİNİN YENİ YÖNETİMİ
Buna göre; Başkanı Abdurrahman Aktaş Başkanlığında asil Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Abdurrahman Aktaş (Şube Başkanı), Muharrem Tekkanat (Şube Başkan Vekili), Cavit Çiftçi (Şube Başkan Yardımcısı – Teşkilatlanma), Mustafa Şengül (Şube Başkan Yardımcısı – Mali İşler), Kahraman Çakır (Şube Başkan Yardımcısı – Basın ve İletişim), Nadir Sökmen (Şube Başkan Yardımcısı – Mev ve T. Sözl.), Yusuf Uluışık (Şube Başkan Yardımcısı – Eğit. Ve Sos. İşl.)
Denetim Kurulu Asil: Halil Manay, Abdullah Yoldaş, Hasan Yelken, Reşat Çaylak, Uğur Karadamak.
Disiplin Kurulu Asil: Ahmet Çevik, Enes Yakut, Abdullah Eryiğit, Mustafa Erdemli, Mehmet Barış Özgür.

Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °