Bugün, 21 Mayıs 2024 Salı

Burdur Sanayi Ve Teknoloji Müdürlüğüne; Ispartalı Müdür

Burdur Sanayi Ve Teknoloji Müdürlüğüne; Ispartalı Müdür

ISPARTA 22.04.2020 10:52:00 0
Burdur Sanayi Ve Teknoloji Müdürlüğüne; 
Ispartalı 
Müdür
Burdur Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğüne aslen Eğirdirli olan Mehmet Yörük Atandı.
 
Isparta Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğünde Mühendis olarak görev yapan Mehmet Yörük Başarılarıyla bilinen bir isimdi. Mehmet Yörük'ün Başarısı onu Burdur İl Müdürlüğüne taşıdı. Sanayi ve Teknoliji Bakanlığı yıl sonuna kadar Türkiye genelinde baştan başa sıkıntılı olan müdürlüklerin çoğunda değişikliğe gideceği öğrenildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararları ile bazı atamalar gerçekleşti.
Buna göre, Strateji ve Bütçe Başkanlığı İSEDAK ve Uluslararası Kalkınma İşbirliği Genel Müdürlüğünde açık bulunan, Genel Müdür Yardımcılığına Fatih Ünlü, Sosyal Güvenlik Kurumunda açık bulunan yönetim kurulu üyeliğine Yakup Tekin, Milli Eğitim Bakanlığında açık bulunan Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Mehmet Nezir Gül getirilirken, Bingöl İl Müdürlüğüne Rahmi Güney, Burdur İl Müdürlüğüne Emre Çay, Isparta İl Müdürlüğüne Ömer Yılmaz ve Van İl Müdürlüğüne Hasan Tevke atandı.
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca görevden alınan Burdur İl Müdürü İsmail Türe’nin yerine Mehmet Yörük, Antalya İl Müdürlüğüne Ömer Ersoy ve Şırnak İl Müdürlüğüne Abdullah Yürektürk’ün ataması yapıldı.
 
 

Salı 27.2 ° / 13.9 °
Çarşamba 26 ° / 14.9 °
Perşembe 26.2 ° / 10.9 °