Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Burak Kart Cezalısı ve Uşak Maçında Yok; Uşak Maçında Ispartaspor’un Golünü Kim Atacak?

Burak Kart Cezalısı ve Uşak Maçında Yok; Uşak Maçında Ispartaspor’un Golünü Kim Atacak?

SPOR 17.10.2021 07:09:00 0
Burak Kart Cezalısı ve Uşak Maçında Yok; 
Uşak Maçında 
Ispartaspor’un 
Golünü Kim Atacak?
Ispartaspor’un gollerini sadece Burak Aydın’ın atması takımda sevinç yaratması kadar, diğer santraforların gol atamaması da bir o kadar endişeye sebep oluyor. Bu durum, Burak Aydın’ın yokluğunda Ispartaspor’un gol veya gollerini kim atacak? Sorusunu gündeme getirdi.
 
ISPARTASPOR’DA
‘GOL’ SIKINTISI
2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ispartaspor’da gol sıkıntısı yaşanıyor. Zira, grupta 4. Sırada bulunan Yeşil – Pembeli ekibin altındaki ve üstündeki takımların attıkları gol sayıları 10’lara ulaşırken, Ispartaspor’un 6 golde kalmış olması takımdaki gol atamama sorununu ortaya koyuyor.
TAKIMDAKİ TEK
GOLCÜ; BURAK AYDIN
Ispartaspor’da Burak Aydın’ın yanı sıra; Gökdeniz Varol, Embiya Ayyıldız, Gökhan Göksu, Furkan Özdemir ve Berke Önde olmak üzere 6 Santrafor bulunuyor. Ancak, geride kalan 7 haftada bu 6 futbolcudan sadece Burak Aydın’ın gol atmış olması diğerlerinin siftahının bile olmaması Yeşil – Pembelileri endişelendiriyor. Zira, Ispartaspor’un bu haftaya kadar attığı 6 golün 4’ünü sadece Burak Aydın yani bir futbolcu kaydetmiş durumda. Rakip filelere gönderilen diğer 2 gol ise Arif Birşen ve Kadir Turhan’dan yani takımın sanrtafor olmayan futbolcularından gelmiş durumda.
BURAK AYDIN
BUGÜNKÜ MAÇTA YOK!
Geride kalan 7 haftada attığı 4 golle takımının galibiyetlerinde büyük rol oynayan ve adeta tıkamını sırtlayan Burak Aydın kart cezalısı olması nedeniyle bugünkü maçta takımdaki yerini alamayacak. Bilindiği gibi, Burak Aydan geçen hafta Isparta’da oynanan Pendikspor maçında çift sarı karttan kırmızı kart görmüştü.
YÜK DİĞER
SANTRAFORLARIN
ÜZERİNDE OLACAK
Bugünkü maça golcüsünden mahrum olarak çıkacak olan Ispartaspor’da gol için tüm sorumluluk ve yük diğer Santrafor Futbolcular olan; Gökdeniz Varol, Embiya Ayyıldız, Gökhan Göksu, Furkan Özdemir ve Berke Önde’in üzerinde olacak. Teknik Direktör Tarık Söyleyici’nin bu futbolculardan hangilerine ilk 11’de hangilerine yedekten şans vereceği ise maçta belli olacak. Gerçek olan şu ki; Yönetim, Teknik Heyet ve Taraftarlar bu zamana kadar golü bulunmayan bu santrafor futbolculardan gol atmalarını bekliyor.

Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °