Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

BURAK Derneği Isparta Temsilciliğinden Kudüs Fotoğraf Sergisi; Bu Miraç Kandiliniz KUDÜS Olsun

BURAK Derneği Isparta Temsilciliğinden Kudüs Fotoğraf Sergisi; Bu Miraç Kandiliniz KUDÜS Olsun

ISPARTA 26.02.2022 18:10:00 0
BURAK Derneği Isparta Temsilciliğinden Kudüs Fotoğraf Sergisi; 
Bu Miraç
Kandiliniz 
KUDÜS Olsun
HABER: Yunus ÖZLER
BURAK Derneği Isparta Temsilciliği tarafından Kudüs Fotoğraf Sergisi ve Çocuklar İçin Miraç Kandili Etkinlikleri düzenlendi. Serginin açılışını TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç yaptı.
 
Kısa adı BURAK olan Mukaddes Mekanları Tanıtma ve Kültür Derneği Isparta İl Temsilcisi Ali Çil’in organizasyonunda Kudüs Fotoğraf Sergisi ve Çocuklar İçin Miraç Kandili Etkinlikleri bugün saat 10.00’da başladı ve saat 22.00’ye kadar devam etti.
KUDÜS FOTOĞRAF
SERGİSİ AÇILDI
Etkinlikler çerçevesinde Kudüs Fotoğraf Sergisi açılışı da yapıldı. Bugün saat 14.00’te gerçekleştirilen açılışa; TBMM Başkanvekili ve Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Yakup Kütük, İHH Isparta Temsilcisi Osman Akçil ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Iyaş Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Dağlı, Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkan ve Temsilcileri, Eğitim Camiasının mümtaz temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.
Serginin açılış kurdelası; TBMM Başkanvekili ve Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin ve diğer davetliler tarafından kesildi. Açılışın ardından, davetliler sergiyi gezdi. BURAK Derneği Isparta Temsilcisi Ali Çil, sergide yer alan fotoğraflar hakkında Bilgiç ve diğer katılımcıları bilgilendirdi.
ALİ ÇİL; “ÇOCUKLARIMIZIN KUDÜS’ÜN ÖNEMİNİ KAVRAMALARINI SAĞLAMAYI AMAÇTLADIK”
Gerçekleştirdikleri etkinlikle ilgili bir açıklama yapan BURAK Derneği Isparta Temsilcisi Ali Çil, konuşmasında; “BURAK Derneği Isparta Temsilciliği olarak bugün IYAŞPARK AVM’de Kudüs Fotoğraf Sergisi ve Çocuklar İçin Miraç Kandili Etkinlikleri düzenlemiş bulunmaktayız. Bu etkinliği düzenlemekteki amacımız, biz Müslümanlar için ilk kıblemiz olan, kutsalımız olan Kudüs ve Mescid – i Aksa’nın önemini çocuklarımıza aktarmak, fotoğraf sergisi ile de Kudüs’te yaşanan drama dikkat çekmeyi amaçladık. Amacımıza da ulaştığımızı düşünüyorum.
“MİRAÇ KANDİLİNİZİ
TEBRİK EDERİM”
Etkinliğimize katılan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunar, bu vesileyle yarım akşam idrak edeceğimiz Mübarek Miraç Kandilinizi tebrik eder, hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi. /Yunus ÖZLER
ETKİNLİKTEN GÖRÜNTÜLER: 





 

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °