Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

BURAK Derneği Isparta Şubesi’nden; Dayanışma Kahvaltısı

BURAK Derneği Isparta Şubesi’nden; Dayanışma Kahvaltısı

ISPARTA 22.06.2021 13:45:00 0
BURAK Derneği Isparta Şubesi’nden; 
Dayanışma 
Kahvaltısı
HABER: Yunus ÖZLER
Kısa adı BURAK olan; Mukaddes Mekanları Tanıtma ve Kültür Derneği Isparta Şubesinin tarafından Dayanışma Kahvaltısı düzenlendi. Şube Başkanı Ali Çil; “Derneğimizde birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam ediyoruz” dedi.
 
Yaklaşık bir yıldır yeni adresinde hizmet verdiği halde, Koronavirüs pandemisi nedeniyle bir türlü resmi açılışını yapılamayan Burak Derneği Isparta Şubesi’nin açılışı geçtiğimiz gün görkemli bir törenle gerçekleştirildi. Açılışın ertesi günü ise Şube Başkanı Ali Çil tarafından Dayanışma Kahvaltısı düzenlendi.
BAŞKAN ÇİL; “BURAK DERNEĞİ GÖNLÜ ZENGİN GÜLER
YÜZLÜ İNSANLARIN OLUŞTURDUĞU BİR TOPLULUKTUR”
Geçtiğimiz gün Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen Dayanışma Kahvaltısına; BURAK Derneği Genel Başkanı Adem Yenihayat, Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Aydın, Memur – Sen İl Temsilcisi Erdal Demiralay, çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkan ve Temsilcileri ile çok sayıda üye katıldı.
Söz konusu kahvaltı etkinliği ile ilgili olarak bir açıklama yapan BURAK Derneği Isparta Şubesi Başkanı Ali Çil; “Her şeyin bir adı ve bir de kendisi vardır. Adı nesneyi tanımlar. Burak Derneği, her birinin ayrı ayrı gönlü zengin güler yüzlü insanların oluşturduğu bir topluluktur. Her birimiz tek başımıza yapabileceğimiz pek çok şeyi bir arada el birliğiyle, güç ve gönül birliğiyle daha da büyüyerek gerçekleştiriyoruz.

“BİZİM ANA FELSEFEMİZ KUDÜS’TÜR”
Daha önceki açıklamalarımda da söylediğim gibi, Burak Derneğinin ana teması Kudüs’tür. Kudüs’ün özgürleşmesi için gece – gündüz demeden çalışacağız. Allah’ın izniyle de bir gün Kudüs’te hür ve özgür bir şekilde namazımızı kılacağız. İşte bu noktada bizi bir araya getiren gönül dostluğumuzdur. Burak Derneğimiz oldukça sizler gibi birçok gönlü güzel insanı bir araya getirmeye devam edecektir. Bu doğrultuda, maddi ve manevi desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen ilimizin önde gelenlerine ve üyelerimize desteklerinden dolayı teşekkür ediyor, bu etkinliğimize katılım gösteren herkese saygılar sunuyorum” dedi.
 

Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °