Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Bülent Börek IYAŞ’ta Açıldı

Bülent Börek IYAŞ’ta Açıldı

ISPARTA 13.01.2023 18:00:00 0
Bülent Börek  IYAŞ’ta Açıldı

IYAŞ Hipermarket cadde firmalarından Bülent Börekçilik, geçtiğimiz gün yapılan görkemli törenle hizmete açıldı. Söz konusu işyerinin müstecirliğini ise Muammer Atasoy yapıyor.

Bülent Börekçilik, eskiden beri bilinen Adana Böreğini tekrar güncelleyerek günümüze taşıdı ve seri imalatına başlayarak ülke çapında şubeler açmaya başladı. Bu doğrultuda, IYAŞ AVM’de bir şubesini açan ve börek kültürü ünlü börekçi ‘Bülent Börek’ ile daha da zenginleşti. Isparta’da 2. Şubesi açıldı. Ülke genelinde 183 şubesi bulunan IYAŞ Hipermarket cadde firmalarından Bülent Börekçilik, geçtiğimiz gün yapılan görkemli törenle hizmete açıldı.

Geçtiğimiz gün saat 11.00’de gerçekleştirilen açılış törenine; MHP Merkez İlçe Başkanı Osman Gülay, IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Dağlı başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı. 

İŞLETMECİLİĞİNİ MUAMMER 

ATASOY YAPIYOR 

IYAŞ AVM’nin Iyaşpark tarafına bakan kısmında hizmete giren Bülent Börekçilik IYAŞ Şubesinin İşletmeciliğini Muammer Atasoy yapıyor. Açılışa katılan davetliler, Isparta’da yeni bir işletmenin hizmete girmesinden duyduğu memnuniyetini dile getirirken, işyeri sahibi Muammer Atasoy’a hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulundular. 

DAVETLİLERE BÖREK

İKRAMINDA BULUNULDU 

Öte yandan hizmete giren Bülent Börek’in açılışa özel ilk gün lezzet tutkunlarına ücretsiz börek ikramı yapılırken Akdeniz yöresine özgü özel peynirlerin kullandığı börek lezzet tutkunları tarafından beğenildi. 

AÇILIŞTAN GÖRÜNTÜLER; 

 

 


Anahtar Kelimeler: Bülent Börek Açıldı
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °