Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Bugün Başladı Ispartaspor’un İkinci Etap Kampının; Programı Belli Oldu

Bugün Başladı Ispartaspor’un İkinci Etap Kampının; Programı Belli Oldu

SPOR 31.07.2023 11:10:00 0
Bugün Başladı  Ispartaspor’un İkinci Etap Kampının;  Programı  Belli Oldu

Birinci etap kampını Davraz Kayak Merkezinde tamamlayan Ispartaspor’un bugün Afyon’da başlayan ikinci etap kampının programı da belli oldu. Yeşil – Pembeliler, günde çift idman ve 3 takımla hazırlık maçı yapacak. 

27 Ağustos’ta başlayacak olan 2. Lig Kırmızı grupta mücadele edecek olan Ispartaspor’da yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor.

İLK ETAP DAVRAZ

KAMPI SONA ERDİ VE…

Bilindiği gibi, Yeşil – Pembeli ekip yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde 10 Temmuz’da tesislerinde topbaşı yapmış ve 11 Temmuz’da Davraz Kayak Merkezi İl Özel İdaresi Tesislerinde birinci etap kampına başlamışlardı. Söz konusu kamp, geçtiğimiz Cumartesi günü yani 29 Temmuz tarihi itibariyle sona erdi ve Teknik Direktör Hakan Karaca tarafından futbolculara bir gün izin verildi.

İKİNCİ ETAP KAMPI

BUGÜN İTİBARİYLE BAŞLADI

Bu doğrultuda; Ispartaspor’un ikinci etap kampının programı da belli oldu. Bugün sabah saatlerinde Afyon’a giden Yeşil – Pembeli ekipte ikinci etap kampı da bugün yani 31 Temmuz itibariyle başlamış olacak. Takımın ikinci etap kampı bir hafta sürecek. 

AFYON MAÇINDA 3 HAZIRLIK 

MAÇI YAPACAK 

Ispartaspor, Afyon Kampında üç hazırlık maçı yapmayı planlıyor. Hazırlık maçı için rakipler ise henüz belli değil. Bu konuda, hazırlık maçlarının günlük olarak belirleneceği ve kamp yapılan oteldeki takımlarla hazırlık maçı yapılacağı öğrenildi. 

SEZON BAŞLAYANA 

KADAR TESİSLERDE 

Hafta sonu ise Isparta’ya dönecek olan Yeşil – Pembeli ekipte böylelikle birinci ve ikinci kamp dönemleri sona ermiş olacak. Bu doğrultuda; Teknik Direktör Hakan Karaca tarafından futbolculara iki gün izin verileceği ve izin dönüşü yeni sezon hazırlıklarının sezon başlayana kadar tesislerde yapılacağı belirtildi. 

TEKNİK PATRON KARACA 

ANALİZ YAPACAK

Teknik Direktör Hakan Karaca, gerek hazırlık kamplarında gerekse yapılacak hazırlık maçlarında takımın fizik - kondisyon ve taktiksel durumunu analiz edecek ve hangi mevkilere ihtiyaç olup olmadığını belirleyip yönetime rapor edecek. 

AYRILIKLAR YAŞANACAK…

Yeşil – Pembeli ekibin Afyon’da yapacağı ikinci etap kampı ve hazırlık maçları sonunda ise yol ayrılıkları yaşanabileceği belirtiliyor. Yönetim, Teknik Direktör Hakan Karaca’nın raporu doğrultusunda bazı futbolculara yol vereceği, bazı futbolcuları ise tecrübe kazanması açısından 3. Lig’deki takımlara kiralamayı planladığı öğrenildi.

 

 


Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °