Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Bu Hakemlerle Lig Nasıl Bitecek?

Bu Hakemlerle Lig Nasıl Bitecek?

SPOR 5.03.2023 18:20:00 0
Bu Hakemlerle  Lig Nasıl Bitecek?

Ispartaspor hakemlerden darbe yemeye devam ediyor. Sezon başından bu yana süren hakem rezaleti bugünkü maçta da kendini gösterdi ve uydurma faule tepki gösteren Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz, kırmızı kartla tribünlere gönderildi. Maçta Ispartaspor iki puan kaybetti. 

EN AZ 9 PUAN KAYBETTİ…

2. Lig Beyaz Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor’un maçlarında hakem rezaleti tüm hızıyla sürüyor. Yeşil – Pembeli ekip sezon başından bu yana hakemlerin rezil yönetimi yüzünden en az 9 puan kaybetti. 

HAKEM REZALETİ SÜRÜYOR 

Bilindiği gibi, Erokspor maçı başta olmak üzere Yeşil – Pembeli ekip bir çok maçta rakiplerden çok hakemlerle mücadele etmek zorunda kalmıştı. Bunlardan birisi de bugünkü İnegölspor maçında yaşandı. Federasyon tarafından geçtiğimiz aylarda C Klasmanından B Klasmanına yükseltilen diğer bir deyişle 3. Lig maçı yönetirken 2. Lig maçları verilmeye başlanan hakemlerin büyük bir bölümünde yönettikleri maçlarda büyük sıkıntılar yaşanıyor. Bu, Ispartaspor’un Erokspor maçında olduğu gibi bugünkü İnegölspor maçında da kendini bariz bir şekilde ortaya koydu. Zira, her iki hakem de B klasmanında ilk maçlarında Ispartaspor maçına verilmişlerdi. Hakemler yüzünden bu iki maçta da Ispartaspor’un canı yandı. 

UYDURUK FAUL VE ARDINDAN 

GELEN KIRMIZI KART 

Isparta’da bugün tam bir hakem rezaleti de yaşandı. Atatürk Stadında oynanan ve saat 14.00’te başlayan Ispartaspor – İnegölspor karşılaşmasında Karabük Bölgesi Hakemlerinden Taner Tuncer düdük çaldı. Tuncer’in yardımcılıklarını ise Ramazan Ufuk Avdaş ve Mehmet Dura yaptı. Ancak, maçın hakem triosu son derece rezalet bir maç yönetimi ortaya koyarak maçı izleyenlerin büyük tepkisini çektiler. Maçın 10. Dakikasında yan hakem Ramazan Ufuk Avdaş’ın uydurma faulüne tepki gösteren Teknik Direktör Hakan Yılmaz, maçın Hakemi Taner Tuncer tarafından kırmızı kartla tribünlere gönderildi. Bu durum, Yeşil – Pembeli camianın sadece sahada değil, Federasyon nezdinde de çalışmalar yapması gerektiğini ortaya koydu.

 


Anahtar Kelimeler: Hakemlerle Nasıl Bitecek?
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °