Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Bu ülkenin gizli kahramanlarısınız

Isparta’da 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişiminin önlenmesinde büyük görev üstlenen İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İsmail Cömert, Ankara’ya tayini nedeniyle Isparta’ya veda ediyor.

ISPARTA 22.08.2016 06:38:00 0
Bu ülkenin gizli kahramanlarısınız
3 yıllık görev süresince büyük başarılara imza atan ve 15 Temmuz darbe girişiminin önlenmesinde en ön safta yer alan İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İsmail Cömert, Ankara’ya tayin oldu. Bu kapsamda veda ziyaretlerinde bulunan Jandarma Komutanı Cömert, ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen ile bir araya geldi. Ziyarette ITSO Meclis Başkanı Osman Şahlan da hazır bulundu.
ÜLKEMİZİN GELECEĞİYLE ALAKALI ÇOK ÖNEMLİ HAREKETTİ
15 Temmuz darbe girişiminin önlenmesi konusunda İsmail Cömert’in büyük rol oynadığını ifade eden ITSO Başkanı Başdeğirmen, Cömert’i Isparta’nın gizli kahramanı olarak nitelendirdi. Başdeğirmen, “Yaklaşık 3 yıldır Isparta’da görev yapan çok değerli Jandarma Alay Komutanımız görev değişikliğinde Ankara’ya tayin oldu. Biz bu 3 yıl içerisinde kendisiyle Isparta ve çevresiyle ilgili her türlü sorunumuzu  paylaşma imkanı bulduk. Biz ne zaman kendisini arasak, Isparta’yla alakalı sorunlarımızı iletsek her zaman için kapısı açıktı ve çözüm odaklı bir komutanımızdı. Bunlardan daha ötesi hepimiz biliyoruz ki 15 Temmuz’da yaşadığımız bu hain darbe girişiminde komutanımızın dik duruşu ve ilk hareketiyle sıkıntılı olaylar önlenmiş oldu. Biz 15 Temmuz darbe girişimindeki yapmış olduğunuz çalışmanızdan ve o günkü cesaret, girişiminizden dolayı biz sizlere çok teşekkür ediyoruz. Ülkemizin gerçekten geleceğiyle alakalı çok önemli hareketti. Sizler bu ülkenin gizli kahramanlarısınız. Bizler bunu biliyoruz. Halkımız ve oda üyelerimiz adına size teşekkür etmek istiyorum. Allah sizden razı olsun. İnşallah gittiğiniz yerde de ülkemiz ve memleketimiz için güzel çalışmalar yapacağınız inancındayız.”
ISPARTA HER ZAMAN MUTLU GÜZEL GÜNLERİ YAŞADIĞIM YER OLARAK KALACAK
Darbe girişimi sırasında Isparta’daki vatandaşların dik duruşunun kendilerine cesaret ve güç verdiğini ifade eden İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İsmail Cömert ise, “Kardeş kanı dökülmemesi için Ispartalılarla tedbir aldık” dedi. Cömert, “15 Temmuz gecesi halkın bize verdiği destek, güven ve teveccüh bizim bir şey yapmamızda kendimize olan güveni artırdı. Kardeş kanı dökülmemesi için bazı tedbirler aldık. Bunu da Ispartalı sayesinde becerdik. İnşallah Isparta bundan sonra gönlümde her zaman mutlu güzel günleri yaşadığım yer olarak kalacak. Zaten güller diyarını her zaman sevgiyle gezdik” şeklinde konuştu.
PLAKET TAKDİM EDİLDİ
ITSO tarafından İsmail Cömert’e plaket ve fotoğraf albümü hediye edildi. ITSO’nun Albay Cömert’e verdiği plaketin metni şöyle: “Görev süreniz boyunca, ilimizin güvenliğinin sağlanması ve jandarma halk arasındaki bağın artırılmasının yanı sıra 15 Temmuz 2016 tarihinde ülkemizde yaşanan hain darbe girişiminde devletimizin ve milletimizin yanında yer alarak yaptığınız hizmetler ve eşsiz katkılarınızdan dolayı teşekkür eder, yeni görev yerinizde başarılar dileriz. Isparta sizi hiçbir zaman unutmayacak.

Anahtar Kelimeler:
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °