Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Bu Galibiyet İlaç Gibi Geldi Yeşil – Pembeliler, Yalovaspor Deplasmanından Galibiyetle Dönüyor; ISPARTASPOR Nihayet

Bu Galibiyet İlaç Gibi Geldi Yeşil – Pembeliler, Yalovaspor Deplasmanından Galibiyetle Dönüyor; ISPARTASPOR Nihayet

SPOR 31.03.2021 16:15:00 0
Bu Galibiyet 
İlaç Gibi Geldi 
Yeşil – Pembeliler, Yalovaspor Deplasmanından Galibiyetle Dönüyor; 
ISPARTASPOR 
Nihayet
Ligde 7 haftadır kazanamayan ve hedeflerinden uzaklaşan Ispartaspor, nihayet kendine geldi ve Yalovaspor galibiyetiyle yükselişe geçti. Ispartaspor, Yalovaspor ile deplasmanda oynadığı maçı 3 – 1 kazanarak puanını 41’e yükseltti. Yeşil – Pembeliler ‘Etkili’ bir oyun ortaya koyduğu maçta golleri ise muhteşem oyunu ile Emir Kaan Gültekin atarak hetrick yaptı.
 
Misli.com 3. Lig 3. Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor, haftayı 3 puanla kapatmanın mutluluğunu yaşıyor. 
ISPARTASPOR
DEPLASMANDAN
ÜÇ PUANLA DÖNDÜ
Geçtiğimiz haftayı kendi sahasında grubun orta sıralarında bulunan Elazığ Karakoçanspor ile 2 – 2’lik beraberlikle geçen Ispartaspor, ligin yirmisekizinci haftasında ligin son sırasında bulunan Yalovaspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi.
ISPARTASPOR BU KEZ İYİ
FUTBOL OYNADI VE İYİ SONUÇ ALDI
Haftalardır istediği kaliteli futbolu bir türlü gerçekleştiremeyen ve bu nedenle hep mağlup olan Ispartaspor, bu defa başardı ve kaliteli futbolunu bugün oynadığı Yalovaspor karşısında sergiledi. Bugün saat 14.00'de Yalova Şehir Stadyumunda başlayan maç, başından sonuna kadar Ispartaspor’un üstünlüğü ile devam etti.
İLK YARIDA BİR GOL SESİ ÇIKTI
Yeşil – Pembeli ekip, ilk yarıda rakip kaleyi abluka altına almasına rağmen ilk dakikalarda gol atmaya muvaffak olamadı. Ancak, dakikalar Isparta’nın da plakası olan 32’ye geldiğinde sahneye takımın ‘Gizli Golcüsü’ Emir Kaan Gültekin çıktı ve attığı golle takımını 1 – 0 öne geçirdi. Takımlar ilk yarının sonunda soyunma odasına Ispartaspor’un 1 – 0’lık üstünlüğü ile gittiler.
EMİR KAAN GÜLTEKİN MAHTEŞEM
FUTBOLUNU 3 GOLLE SÜSLEDİ
Ispartaspor ikinci yarıya da hızlı başladı. Yeşil – Pembeli ekip maçın 53. Dakikasında yine Emir Kaan Gültekin ile 1durumu 2 – 0’a getirdi. Ev sahibi ekip bu gole 57. Dakikada Yusuf Akdemir ile cevap verince durum 1 – 2 oldu. Ancak, Ispartaspor daha önceki maçlarda yaptığı gibi galibiyetin üzerine yatmadı ve gol için rakip kaleye yüklenmeye devam etti. Yeşil – Pembeli ekip bu performansının semeresini de 87. Dakikada aldı. Bu dakikada Emir Kaan Gültekin bir kez daha sahneye çıktı ve golünü kaydederek skoru 3 – 1 yaptı.
Emir Kaan Gültekin’un bugünkü maçta muhteşem performansı dikkatlerden kaçmazken, bu başarısını da maçta attığı 3 golle süslemesi daha da mutluluk verici oldu. Maçın kalan uzatma dakikalarında ev sahibi ekip biraz canlanıp Ispartaspor kalesine gelmeye çalışsa da bu yeterli olmadı ve Yeşil – Pembeli ekip Yalovaspor deplasmanından altın değerinde 3 puanla döndü.
YALOVASPOR’DAN
RÖVANŞI ALDI
Böylelikle, Ispartaspor bugünkü maçta bir anlamda ilk yarıda sahasında mağlup olduğu Yalovaspor’u yine aynı şekilde kendi sahasında mağlup ederek rakibinden rövanşı almış oldu. Bilindiği gibi, ligin ilk yarısında Isparta’da oynanan maçı Yalovaspor 2 – 1 kazanmıştı.
HAKEM TRİOSU MAÇI
BAŞARILI YÖNETTİ
Ispartaspor’un sezon başından beri büyük zarar gördüğü ve Yeşil – Pembeli ekibi gerek ligde gerek kupada haksızlıklara maruz bırakan hakem kararları bugünkü maçta yaşanmadı. Maçı yöneten Adana Bölgesi Hakem Triosu başarılı bir yönetim gösterdi.  
CİZRESPOR GELİYOR
Böylece, Ispartaspor, bugün elde ettiği galibiyetin ardından puanını 38’den 41’e yükseltti ve puan durumunda da bir sıra yükselerek 7’inci sıradan 6’ıncı sıraya çıktı. Yeşil – Pembeli ekip, önümüzdeki hafta Çarşamba günü yani 8 Nisan 2021 tarihinde sahasında ilk yarıda deplasmanda 5 – 1 mağlup ettiği Cizrepor ile karşılaşacak. Söz konusu maç saat 15.00’te başlayacak. 

Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °