Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

'Bu dilekçe gelirse fesih davasını geri çekeriz'

Belediye Başkan Yardımcısı Recep Erdem, Günaydın adına Isparta Belediyesi’nin fesih davasını çekme şartını canlı yayında açıkladı

ISPARTA 25.03.2018 10:25:00 0
Kanal32 Habere konuk olan Belediye Başkan Yardımcısı Recep Erdem, AK Parti kanadının ‘fesih davasından vazgeçsinler’ çağrısına yönelik bir açıklama yaptı. Belediye Başkanı Günaydın adına kamuoyuna taahhütte bulunan Erdem, şöyle konuştu:
“Isparta Belediyesi’nden Isparta kamuoyuna taahhütte bulunuyoruz. Isparta halkına, kayyum heyetine, Kadıahmetoğulları A.Ş’ye, tüm siyasi partilere Isparta Belediyesi’nin taahhüdüdür. İnşaatı yapacak Kadıahmetoğulları A.Ş, dolayısıyla Kayyum heyeti eğer şöyle bir dilekçe ile belediyemize müracaat ederse;
Isparta Belediye Başkanlığı’na
Taahhüdümüz altında bulunan Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi inşaatı ile ilgili herhangi bir kaynak sıkıntımız yoktur. Bankadan çekilecek kredi için Isparta Belediyesi’nden herhangi bir tapu talebimiz bulunmamaktadır. İnşaata 15 Nisan 2018 tarihinde başlayıp 15 Ekim 2018 tarihinde anahtar teslim bitirmeyi taahhüt ediyoruz. Ancak inşaatın bitimine açmış olduğu fesih davası engel olmaktadır. Alacak davaları devam etmek kaydıyla fesih davasını geri çekilmesini arz ederiz.”
Böyle bir dilekçeyi Isparta Belediyesi’ne getirsinler, 1 saat içerisinde davayı geri çekeceğiz. Fesih davasını geri çekince Kadıahmetoğulları firmasına gökten para mı yağacak. Bu yazıyı göndersinler 1 saat içerisinde fesih davasını geri çekeceğiz. Biz bunu taahhüt ediyoruz.

Anahtar Kelimeler:
Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °