Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Bu Defa Rakip Kuşadasıspor; Ispartaspor İkinci Hazırlık Maçına Çıkıyor

Bu Defa Rakip Kuşadasıspor; Ispartaspor İkinci Hazırlık Maçına Çıkıyor

SPOR 18.08.2022 15:29:00 0
Bu Defa Rakip Kuşadasıspor; 
Ispartaspor 
İkinci Hazırlık 
Maçına Çıkıyor
Türkiye 2. Futbol Ligi Beyaz Grupta mücadele eden ve ilk hazırlık maçında sahasında Karaman FK’yı 1 – 0 mağlup eden Ispartaspor, bugün akşam ikinci hazırlık maçına çıkıyor. Afyon Antrenman Sahasındaki maç saat 20.00’de başlayacak.
 
28 Ağustos’ta başlayacak olan 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Ispartaspor’da yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor.
İLK HAZIRLIK
MAÇINDA GALİP
Bilindiği gibi; 30 Temmuz tarihinde topbaşı yaparak yeni sezon hazırlıklarına başlayan ve hazırlık kampının ilk bölümünü Isparta’da geçiren Ispartaspor, ilk hazırlık maçını 13 Ağustos Cumartesi günü Isparta Atatürk Stadyumunda Karaman FK takımıyla yapmış ve maçtan 30. Dakikada Cem Özdemir’in penaltıdan attığı golle 1 – 0 galip ayrılmıştı.
İKİNCİ HAZIRLIK
MAÇINDA RAKİP KUŞADASI
Bu maçın ardından Afyonkarahisar’a giderek ikinci etap kampını sürdüren Yeşil – Pembeliler bugün ise ikinci hazırlık maçına çıkacaklar. Ispartaspor’un kamp yaptığı Afyonkarahisar Antrenman Sahasındaki maç saat 20.00’de başlayacak. Yeşil – Pembeli ekibin rakibi ise 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Kuşadası Gençlik Spor Kulübü olacak.
TAKIM PAZAR GÜNÜ
ISPARTA’YA DÖNECEK
2. Etap Kamp programı çerçevesinde; 21 Ağustos tarihine kadar Afyon’da kalacak olan Ispartaspor, bugün yapacağı ikinci hazırlık maçının ardından bir hazırlık maçı daha yapmayı planlıyor. Yeşil – Pembeliler, Pazar günü Isparta’ya dönerek hafta sonu (28 Ağustos Pazar günü) başlayacak olan ligin ilk maçında kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacağı Amedspor maçı hazırlılarına başlayacak.

Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °