Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Böyle Olur Takımla Taraftarın Bütünleşmesi; İşte O An…

Böyle Olur Takımla Taraftarın Bütünleşmesi; İşte O An…

SPOR 13.11.2023 08:25:00 0
Böyle Olur Takımla Taraftarın Bütünleşmesi;  İşte O An…

Ispartaspor’un Arnavutköy Belediyespor deplasmanında elde ettiği galibiyetin coşkusu devam ediyor. Yeşil – Pembeliler zorlu virajı hasarsız dönerken maçın ardından taraftarı ile bütünleşti. 90 dakika boyunca Ispartaspor’a inanılmaz bir destek veren 12. adam ile Ispartasporlu futbolcuların sevinci görülmeye değerdi. İşte o tarihi anlar… 

Dün deplasmanda Arnavutköy Belediyespor ile karşılaşan Ispartaspor, güzel bir oyunla deplasmandan galibiyetle dönerek altın değerinde 3 puanı hanesine yazdırdı. Geçen haftayı bay geçen Yeşil - Pembeli ekip dünkü maçı kazanarak galibiyetler serisine kaldığı yerden devam etti. Ispartaspor’un tek golünü son haftaların formda futbolcusu Mehmet Küçükdurmuş kaydetti. 

ISPARTASPOR ZORU

BAŞARMAYA DEVAM EDİYOR 

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor, grupta 13. Hafta maçında kendinden istenilen futbolu oynayıp yine kendinden beklenen skoru elde etti. Dün deplasmanda; geçen hafta deplasmanda Karaman FK’ya mağlup olan Arnavutköy Belediyespor takımı ile karşı karşıya gelen Yeşil – Pembeli ekip, İstanbul’da güzel ve etkili bir futbol ortaya koyarak altın değerinde üç puan kazanarak Isparta’ya galibiyetle dönmeyi başardı. 

BÖYLE OLUR TAKIMLA

TARAFTARIN BÜTÜNLEŞMESİ 

Ispartaspor’un Arnavutköy Belediyespor deplasmanında elde ettiği galibiyetin coşkusu devam ediyor. Yeşil – Pembeliler zorlu virajı hasarsız dönerken maçın ardından taraftarı ile bütünleşti. 90 dakika boyunca Ispartaspor’a inanılmaz bir destek veren 12. adam ile Ispartasporlu futbolcuların sevinci görülmeye değerdi. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte futbolcular da Yeşil – Pembeli taraftarların yanına koştu ve çok güzel görüntüler oluştu. 

İşte o tarihi anlar…

 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °