Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Böyle ölürcesine vatanına sevdalı başka bir millet yoktur

İlk günden beri Demokrasi Nöbeti’nde başı çeken AK Parti İl Başkanı Osman Zabun ve İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, her akşam meydanları doldurarak, vatanına ve milletine sahip çıkan halka teşekkür etti.

ISPARTA 25.07.2016 05:36:00 0
Böyle ölürcesine vatanına sevdalı başka bir millet yoktur
FETÖ terör örgütü mensubu bir grup subayın kanlı darbe girişiminde bulunduğu 15 Temmuz gecesinden beri Isparta’da sokaklara inen halk her gün meydanları doldurarak, vatanına ve milletine sahip çıkmaya devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ikinci bir talimata kadar meydanların boş bırakılmamasını istedi. İlk günden itibaren meydanlardan ayrılmayan AK Parti İl Başkanı Osman Zabun ve İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, meydanları boş bırakmayan Isparta halkına teşekkür ettiler.
HAKİMİYET DEMOKRASİNİN ELİNDE
AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, “Isparta’da halkımız ilk günden itibaren hangi düşünceden olursa olsun, hangi siyasi partiden olursa olsun Türk bayraklarını alarak, meydanlara koştular, geldiler. Bir hafta geçmemize rağmen meydanlarımız tıklım tıklım dolu. Nasıl ifade edilir bilemiyorum. Böylesine, ölürcesine vatanına, milletine, manevi değerlerine sevdalı başka bir millet yoktur. Doğusundan batısına, güneyinden kuzeyine tüm illeri öyle. Hamdolsun bu birliktelik, bu ülke üzerinde hesap yapmak isteyenlere en büyük cevaptır. Biz ne badireler atlattık. İnşallah bu ülke bunların üstesinden de gelmeyi başaracaktır. Şuanda cumhurbaşkanımız, başbakanımız, tüm yöneticilerimiz açıklamalarını yapıyorlar. Hakimiyet demokrasinin elinde. Bu saatten sonra da bu millete acı tabloyu yaşatan, kendi milletine silah sıkacak kadar bilincini kaybetmiş, bu zararlı unsurları ülkemiz kendi üzerinden söküp atmayı başaracaktır” şeklinde konuştu.
TAYYİP BEY VAR OLDUĞU SÜRECE BİZ ONUN ARKASINDA SİPER OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ
İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat da her geçen gün daha fazla kalabalıkla Isparta halkının meydanlara sahip çıktığını belirterek, şunları söyledi: “Bugün demokrasi nöbetimizin 8.günündeyiz. Her geçen gün her geçen dakika Isparta halkı, Türk toplumu meydanlara daha fazla sahip çıkmakta. Sayın Cumhurbaşkanımızın meydanlara sahip çıkın talimatını sonuna kadar yerine getiriyoruz. Değil 8 gün 80 gün bu meydanlarda beklemeye hazırız. Şair ne güzel söylemiş; ‘Arkadaş yurduma alçakları uğratma sakın.Siper et gövdeni, dursun bu hayâsızca akın.’ Bu halk göğsünü tanklara, F16’lara siper ediyor. Biz böyle bir milletin çocuklarıyız. Biz böyle bir vatanın evlatlarıyız. Allah sayın Cumhurbaşkanımıza zeval vermesin. Tayyip bey Alalh’ın Türk toplumuna bir lütfu. Tayyip bey yaşadıkça, Tayyip bey var olduğu sürece biz onun arkasında siper olmaya devam edeceğiz. Bu bizim boynumuzun borcu.”
Meydanları boş bırakmayan vatandaşlar da “Bu millet, bu vatan bizim. Sonuna kadar bu vatana sahip çıkacağız” dediler.

Anahtar Kelimeler:
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °