Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Bizler de Geleceğiz

Bizler de Geleceğiz

GÜNDEM 3.09.2016 07:37:00 0
Bizler de Geleceğiz
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı engellilere destek programı kapsamında, SDÜ Eğirdir Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından yürütülen “Bizlerde Geleceğiz” proje faaliyetleri program dahilinde devam ediyor.
         Projenin bir ayağı olan Şarkikaraağaç Kızıldağ Milli Parkı kampı geçtiğimiz günlerde 45 kişinin katılımıyla gerçekleşti. Hedef kitle, yüksekokul öğrencileri ve proje ekibinin katıldığı kamp programında Kızıldağ Milli Parkının zengin flora ve faunası yerinde gözlemlendi.
         Konu hakkında açıklamada bulunan SDÜ Eğirdir Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mehmet Ali Tabur; İki gün süren kampta engelli bireylerin aileleri ile birlikte Kızıldağ Milli Parkındaki canlı türlerini gözlemleyerek tanıma heyecanı ile birlikte kamp çadırı kurma ve doğal ortamda geceleme becerilerini geliştirme imkanı bulduklarını söyledi.
         Kamp süresince çeşitli sportif ve kültürel faaliyetlerde bulunduklarını ifade eden Doç. Dr. Tabur;  Kampa katılan engelli çocukların becerilerini, ilgilerini geliştirmeyi ve eğlenirken öğrenmelerini hedeflediklerini kaydetti. 

Anahtar Kelimeler:
Pazar 25 ° / 14.1 °
Pazartesi 26.3 ° / 14.1 °
Salı 27.2 ° / 13.9 °