Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Birlik Başkanı Köroğlu açıkladı; Çoban Desteği Ödemeleri Başladı

Birlik Başkanı Köroğlu açıkladı; Çoban Desteği Ödemeleri Başladı

ISPARTA 11.04.2020 07:20:00 0
Birlik Başkanı Köroğlu açıkladı; 
Çoban Desteği 
Ödemeleri 
Başladı
Isparta İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birlik Başkanı Süleyman Yaşar Köroğlu, hayvancılıkla uğraşan işletmelere yapılacak destek ödemelerinin dün saat 18.00 itibariyle başlandığını belirterek; “Ödemeler hesaplara yatacak. Ödemelerin, üreticilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
 
Söz konusu ödemelerin Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapıldığını ifade eden Isparta İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birlik Başkanı Süleyman Yaşar Köroğlu, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Hayvancılık yapan işletmelere 53 milyon liralık çoban desteği ödemeleri dün saat 18.00'den sonra hesaplara aktarılmış durumdadır.
 
Bakanlık, Hayvancılıkla uğraşan işletmelere yapılacak destek ödemelerine ilişkin yaptığı açıklamada ülke genelinde 10 bin 530 işletmemize, çoban desteği kapsamında 53 milyon liralık destek ödemesi yapılacağını açıkladı. Bu da küçükbaş hayvancılığı yapan üyelerimiz için sevindirici bir durum oldu. Yapılan ödemelerin, üreticilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
 
 

Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °