Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Bir Takımın Atan ve Tutanı İyi Olmalı

Bir Takımın Atan ve Tutanı İyi Olmalı

SPOR 26.12.2022 17:06:00 0
Bir Takımın Atan  ve Tutanı İyi Olmalı

Isparta 32 Spor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz hoca, devre arasına girilmesine rağmen bugün haftalık basın toplantısını ihmal etmedi. Böylelikle hem basın mensuplarıyla bir araya geldi hem de gerek devre arası gerekse ikinci yarıdaki hedef ve çalışmalarını basın mensuplarına anlattı. 

Isparta 32 Spor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz hoca geldiği günden beri inatçı, tuttuğunu koparan, başarısızlığı zor kabullenen yapısıyla gönüllerde yer etti. Elde ettiği başarıyı asla yeterli görmeyen hoca Kulübümüzün kurumsallaşması adına da gerekli çalışmaları yapıyor, takdir ediyoruz.

Son basın toplantısında ilk devre maçlarını istediği noktada bitirememenin burukluğu ve durgunluğu içinde olduğunu gördük. Elbette 2. Yarı hedefleri için yine geceyi-gündüze katacaktır. Ancak bu hedeflerin gerçekleşmesi içinde takımın eksik mevkilerine kritik ve önemli transferler yapılması da kaçınılmazdır.

Bir futbol takımının ayakta kalması için tutan ve atanın iyi olması gerekiyor. Ancak, bizim takımımızda atan yok. Yani forvet mevkiinde büyük sıkıntı yaşanıyor. Bunu ilk yarıdaki maçlarda bariz bir şekilde gördük. 

Başkan Kabalak, kulüp yönetimi ve imkanı olan Isparta kamuoyunun arzulanan hedeflere varılması için, sezon başı olduğu gibi bir kez daha pamuk ellerini cebe götürmeleri gerekiyor. 

Hedef 1. Lig ise maddiyatla çözülecek konuları kısa sürede sonuca ulaştırmak lazım. Elzem olan bu. Buyurun, ARA TRANSFER denilen kurtlar sofrasına. Çare ve çözüm burada.

Saygılarımızla…


Anahtar Kelimeler: Takımın Tutanı Olmalı
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °