Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Bir Dönem Ispartaspor’u da Çalıştırmıştı; Amatör Ligden 1. Lige

Bir Dönem Ispartaspor’u da Çalıştırmıştı; Amatör Ligden 1. Lige

SPOR 11.12.2023 11:07:00 0
Bir Dönem Ispartaspor’u da Çalıştırmıştı;  Amatör Ligden 1. Lige

Geçtiğimiz yıl bir süre Ispartaspor’u da çalıştıran ve son olarak Bölgesel Amatör Lig takımlarından Çorlu 1947 Spor'un Teknik Direktörlüğünü yapan Yusuf Şimşek, Trendyol 1. Lig ekibiyle anlaşma sağladı.

BÖLGESEL AMATÖR LİGDEN 

1. LİGE TRANSFER OLDU 

Son olarak Bölgesel Amatör Lig ekibi Çorlu 1947 Spor'un başındaki 5 aylık macerasının ardından yaklaşık 7 aydır takım çalıştırmayan Yusuf Şimşek'in yeni adresi belli oldu. Trendyol 1. Lig Ekiplerinden Altay’ın, Teknik Direktör Yusuf Şimşek ile her konuda anlaşma sağladığı ve resmi imza atmaya hazırlandığı açıklandı. 

ALTAY KULÜBÜNDEN 

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Son dakika bir pürüz çıkmaması halinde İzmir ekibi kısa süre içerisinde resmi açıklama yapması bekleniyordu.  Altay, Şimşek ile anlaşmaya varıldığını resmen açıkladı. Böylece konu resmiyete kavuştu. Altay, Teknik Direktör Yusuf Şimşek ile anlaşmaya vardığını resmen duyurdu. 

Takımın resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada "Vali Kutlu Aktaş Tesisleri’mizde Asbaşkanımız Erdal Kırtaş ile bir araya gelen teknik direktörümüz Yusuf Şimşek sözleşmesini imzaladı. Camiamıza ve kamuoyuna saygılarımızla duyurulur. Serkan Afacan’la yollarını ayıran yönetim kurulumuz, bu sezonki 4. teknik direktör olarak Yusuf Şimşek’i göreve getirdi. Kariyerinde; Karşıyaka, Antalyaspor, Mersin İdman Yurdu, Bandırmaspor, Denizlispor, Karagümrük, Afyonspor, Balıkesirspor, 1461 Trabzon ve Isparta 32 Spor’u çalıştıran Yusuf Şimşek, son olarak Bölgesel Amatör Lig takımı Çorlu Spor 1947 ile birlikte 1 maça çıktı. Teknik direktörümüz Yusuf Şimşek ve ekibine yeni görevinde başarılar diliyoruz” denildi. 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °