Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Bir yılın yorgunluğunu giderip; Stres Attılar…

Bir yılın yorgunluğunu giderip; Stres Attılar…

ISPARTA 23.06.2019 07:19:00 0
Bir yılın yorgunluğunu giderip; 
Stres 
Attılar…
Isparta Şehit Ali Yılmaz Borsa İstanbul İlkokulu Yönetici ve Öğretmenleri Sene Sonu Mesleki Çalışma Programı Kapsamında Öğretmenlerin motivasyonu ve kurumsal aidiyet duygusunun artırılması amacıyla Eğirdir'de Sabancı Öğretmenevi Yazlık bahçesinde kahvaltı programı gerçekleştirilip daha sonra doğa yürüyüşü etkinliğini  gerçekleştirdi.
 
Konu ile ilgili açıklamada bulunan Okul idaresi; “2018 - 2019 Eğitim Öğretim Yılını tamamlamış bulunmaktayız. Isparta Şehit Ali Yılmaz Borsa İstanbul İlkokulu olarak sene içinde birçok başarıya imza atan, emek ve çaba gösteren Okulun başarısının artmasında temel etkenlerden birisi olan öğretmenlerimizin motivasyonunu yükseltme birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla gerçekleştirdiğimiz programımız dolu dolu büyük bir neşe içinde geçti. Mesleki çalışmalara döneminde yapılan bu etkinlik öğretmenlerimizin mesleklerindeki şevki ve azmi arttırmıştır.
Ayrıca Sabancı Öğretmenevi Müdürü Fadime Gökdoğan olmak üzere ilgi alaka ve kaliteli hizmetlerinden dolayı tüm personeline teşekkür ederiz” dedi.



Pazar 25 ° / 14.1 °
Pazartesi 26.3 ° / 14.1 °
Salı 27.2 ° / 13.9 °