Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Binlerce Ödül Verilen ‘Haydi Çocuklar Camiye’ Yarışmasının; Kayıtları Başladı!

Binlerce Ödül Verilen ‘Haydi Çocuklar Camiye’ Yarışmasının; Kayıtları Başladı!

ISPARTA 24.12.2023 12:48:00 0
Binlerce Ödül Verilen ‘Haydi Çocuklar Camiye’ Yarışmasının;  Kayıtları  Başladı!

Her yıl büyük bir ilgiyle karşılanan ve bu yıl yedincisi yapılan “Haydi Çocuklar Camiye” yarışma programının kayıtları 22 Aralık 2023 Cuma günü itibari ile başladı.

 Yarışma, 2023-2024 eğitim- öğretim yılının ilk döneminin tamamlanması ve yarı yıl tatiline geçilmesiyle 22 Ocak 2024 Pazartesi günü Sabah namazı ile başlayacak. Yarışma; geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın namaz kılmayı sevmelerine, onlarda Yaratıcının sevgisini ve hoşnutluğunu kazanma bilincinin oluşmasına, sevgi, merhamet ve güven duygularının gelişimine katkı sağlamayı hedefliyor. Bu sene de yarışma; 81 ilde bütün camilerde “Namazını Kıl, Puanları Topla, Ödülünü Al!” sloganıyla gerçekleştirilecek.

Çocuklarınızı www.haydicocuklarcamiye.com adresinden yarışmaya kaydederek kılınan namazları sisteme işaretliyebilirsiniz. Cami dışında da namaz kılınabilir. Ancak camide cemaatle kılınan namazlara artı cami puanı verilecek. Bu sene 250 bin çocuğa ulaşılması hedeflenmektedir. Yarışma 22 Ocak 2024 Pazartesi günü Sabah Namazıyla başlayıp 31 Ocak 2024 Çarşamba günü Yatsı Namazıyla 10 günlük süreç sona erecektir. Camide cemaatle namaz kılmayı sevdirmek ve bu alışkanlığı hayat tarzı haline getirmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen yarışmada baraj puanını geçen çocuklara kura ile yapılan çekilişte binlerce hediye verilecek.

 Yarışma ilgili detaylı bilgi ve kayıt formu için www.haydicocuklarcamiye.com adresini ziyaret edebilir ve sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz. 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °