Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Binlerce Ispartalı şehitlerimiz için dua etti

Binlerce Ispartalı şehitlerimiz için dua etti

ISPARTA 18.12.2016 13:04:00 0
Binlerce Ispartalı şehitlerimiz için dua etti
Isparta Belediyesi tarafından organize edilen ve şehitlerimizin ruhuna ithaf edilen Mevlid-i Şerif bugün Gökkubbe Kongre ve Fuar Merkezi’nde gerçekleştirildi. Binlerce Ispartalı ellerini semaya açarak vatanın birlik ve bütünlüğü için dualar etti.
Düzenlenen programa Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Garnizon Komutanı Piyade Albay Mustafa Cüney Arıkan, Tümen Komutanı Piyade Albay Selçuk Emirdağ, Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Mustafa Özdurhan, İl Emniyet Müdürü Halil Turan Erol, şehit aileleri, siyasi parti temsilcileri, çeşitli sendika ve kitle örgütü temsilcileri ile çok binlerce Ispartalı katıldı.
Geçen hafta İstanbul Beşiktaş’taki hain saldırıda şehit düşen Polis Memuru Durmuş Öcal’ın ailesi de düzenlenen Mevlid-i Şerifte hazır bulundu.
Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, gazetecilere yaptığı açıklamada, son günlerde artan terör saldırının hakkından Türk milletinin güvenlik güçleri ile birlikte geleceğine dikkat çekerek “Türk askeri, Türk polisi bu hainlere cevabını misliyle verecektir. Bundan hiçbir endişemiz yoktur. Isparta halkı kendi namına dualarını okudu. Şehitlerini andı. Bu duaya gönülden iştirak etti” dedi.
Isparta Valisi Şehmus Günaydın da açıklamasında “Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı gazilerimize acil şifalar diliyorum. Bu aziz vatan için, bu kutsal bayrak için şehit olacak milyonlarca insan var. Bu hainler asla ve asla başaramayacaklar. Ama yine söylüyoruz bu millete diz çöktüremeyecekler. Biz birbirimize daha sıkı sarılacağız, daha fazla kenetleneceğiz” ifadelerini kullandı.
Mevlid-i  Şerif’in ardından vatandaşlara yemek ikramı yapıldı. Isparta Belediyesi programa katılan vatandaşlara Türk Bayrağı dağıttı. 


Anahtar Kelimeler:
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °