Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Binbirevler Mahallesi Kapalı Pazaryeri Açılış İçin; Gün Sayıyor

Binbirevler Mahallesi Kapalı Pazaryeri Açılış İçin; Gün Sayıyor

ISPARTA 10.12.2023 16:25:00 0
Binbirevler Mahallesi Kapalı Pazaryeri Açılış İçin;  Gün Sayıyor

Isparta Belediyesi tarafından Binbirevler Mahallesi Kapalı Pazaryerinin inşaat çalışmaları tamamlanırken, çevre düzenlemesi devam ediyor. 

Pazaryerinin orta kısmında bulunan çeşmenin de bakımı yapıldı. Isparta Belediyesi, Binbirevler Mahallesi’nin yıllardır özlemle beklediği kapalı pazaryeri için çalışma başlatmıştı. 3.000 metrekare alanda 2.000 metrekare pazaryeri alanının üzeri 7-9 metre yükseklik olacak şekilde kapatıldı. Çalışmalar kapsamında alanda yapı sağlamlığı için gerçekleştirilen fore kazık çalışmalarının ardından hafriyat alımları gerçekleştirildi, kolon temel betonu dökümü ve kolon montajları yapıldı.

Bu çalışmaların akabinde Binbirevler Mahallesi Kapalı Pazaryerinin uzay çatı montajının ardından çatının üst kaplamaları tamamlandı, aydınlatmaları takıldı. Binbirevler Mahallesi Kapalı Pazaryerinin orta kısmında kalan çeşmenin de bakımı yapıldı. Tabelası asılarak hazır hale getirilen Binbirevler Mahallesi Kapalı Pazaryeri açılış için gün sayarken, bölgede çevre düzenleme çalışmaları yapılıyor.


Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °