Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Bilgiç maçı bu formayla izledi

Bilgiç maçı bu formayla izledi

SPOR 4.09.2016 19:18:00 0
Bilgiç maçı bu formayla izledi
2 bin 500 taraftarın izlediği maçı , Isparta Valisi Şehmus Günaydın , TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, CHP Milletvekili İrfan Bakır, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da takip etti.  Devre arasında  yönetici Mustafa  Özaydın tarafından Vali Günaydın, TBMM  Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Bilgi. Ve Belediye Başkanı Günaydın’a  katkılarından ötürü Isparta Davrazspor forması hediye edildi. Bilgiç, maçı formayı giyerek izledi.
Maç sonunda gazeteciler açıklama yapan  Bilgiç, "Başta Sayın Valimiz , yönetim kurulu üyelerimiz ve taraftarımıza teşekkür ediyorum. Ispartamıza hayırlı olsun. Bu açılış maçında süper lig takımı Alanyaspor ile karşılaştık. Bu maçın burada gerçekleşmesinde bizden desteğini esirgemeyen Dış İşleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu'na teşekkür ediyoruz. Ayrıca Alanyaspor başkan ve yönetimine de teşekkür ediyoruz. Güzel keyfili bir maça oldu. Hazırlık maçı da olsa kazanmaktan dolayı mutluyuz. İnşallah bu başarı tüm sezon boyunca devam eder. Hedefimiz belli. İnşallah bugün rakip olarak oynadığımız süper lig takımıyla önümüzdeki yıllarda süper ligde karşılaşmayı hedefliyoruz"  dedi.   
Vali Şehmus Günaydın da, maç sonunda yaptığı açıklamada " Kısa süre önce takımı oluşturmamıza rağmen iyi olduğumuzu düşünüyorum. Ancak bir kaç mevkiye takviye yapılaması gerekiyor. Tabi buna hocamız karara verecek. Ben başarılı olacağımıza inanıyorum. Taraftarımız gayet iyiydi hep böyle olmasını arzu ediyoruz" dedi.

Anahtar Kelimeler:
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °