Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Beşiktaş’ı Davraz’da görmek istiyoruz

Vali Şehmus Günaydın, İlimize gelen Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’a, Davraz Sporcu Kamp Merkezi’ni anlattı.

ISPARTA 20.12.2016 05:20:00 0
Beşiktaş’ı Davraz’da görmek istiyoruz
Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman, SDÜ Süleyman Seba Üni. BJK Topluluğu ve 1903 Isparta Beşiktaşlılar Derneği tarafından “Kulüp Yönetiminde Ekonomi ve Beşiktaş” isimli konferansa katılmak üzere dün Isparta’ya geldi. Özel uçakla sabah İlimize gelen Orman ilk olarak Vali Şehmus Günaydın’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Vali Günaydın, Orman’a Davraz Sporcu Kamp Merkezi’ni anlatarak, Beşiktaş’ı Davraz’da kamp yaparken görmek istediklerini belirtti. Orman daha sonra Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı ziyaret etti. Ziyaretler BJK TV’den canlı yayınlanırken, Orman’a Davrazspor formaları hediye edildi.
VALİ GÜNAYDIN: SAYIN BAŞKANIMIZI UZUN YILLARDIR TAKİP EDİYORUM
Beşiktaş Futbol Takımı’nın ülkemizin önemli marka değerlerinden ve Türk futbolunun mihenk taşlarından birisi olduğunu belirten Vali Günaydın, “ İlk kurulan futbol takımı.  Son yıllarda elde ettiği başarılarla göğsümüzü kabartıyor. Bu yıl Şampiyonlar Ligi’nde gösterdiği üstün performans hepimiz için gurur vericiydi. Tabi şansızlık oldu. Ama sağlık olsun. önemli olan başarıların kalıcı ve sürdürülebilir olması. Sayın başkanımızı uzun yıllardır takip ediyorum. Beşiktaş’ı aldığı günden bu yana Beşiktaş Futbol Takımı için kalıcı eserler yapıyor. Önemli aşamaları geçti. Stadı tamamladılar. Stadın yapılması Beşiktaş için önemli bir dönemeçti. Başarılar ondan sonra gelecektir diye düşünüyorum. İnşallah Avrupa’da ülkemizi en iyi şekilde temsil ederler. Beşiktaş’ı benimde tuttuğum Fenerbahçe ile Avrupa’da inşallah finalde görürüz. Milletimizin ve futbolseverlerin en büyük arzusu budur. Aynı zamanda Osmanlıspor’a da başarılar diliyorum” dedi.
VALİ GÜNAYDIN: BEŞİKTAŞ FUTBOL TAKIMIMIZI DA DAVRAZ’DA KAMP YAPACAK BİR DÖNEMDE GÖRMEK İSTİYORUZ
Öte yandan Isparta’nın Beşiktaş Futbol Takımı için önemli avantajları olduğunu ifade eden Vali Günaydın, “Davraz Dağı’nı turizm merkezi haline getirmeyi planlıyoruz. Daha önce Trabzonspor başta olmak üzere birçok süper lig takımı Davraz’da kamp yaptık. Biz orada yüksek rakımlı bilimsel bir futbolcu eğitim merkezi oluşturmaya çalışıyoruz. Burası futbol takımlarımıza önemli katkı sağlayacaktır. Beşiktaş Futbol Takımımızı da Davraz’da kamp yapacak bir dönemde görmek istiyoruz” şeklinde konuştu.
ORMAN: VALİ BEYİ ESKİDEN TANIYORUM
Fikret Orman da Vali Günaydın’ı eski dönemlerden tanıdığını belirterek, “Beşiktaş ülkemizin takımı. Her yerde çok fazla taraftarımız var. Üniversitede bir buluşmamız olacak, bu vesile ile geldik. Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Böyle dostlarla bir arada bulunduğumuz sürece acılarımız biraz azalıyor. Stadımızın yakınında şehit olan polis kardeşimizin ailesi burada onu ziyaret edeceğiz” dedi.
32 NUMARALI DAVRAZSPOR FORMASI HEDİYE EDİLDİ
Ziyaretin sonunda Fikret Orman, Vali Günaydın’a 32 numaralı Beşiktaş forması hediye etti. Vali Günaydın da Orman’a 32 numaralı Isparta Davrazspor forması hediye ederek, “Bölgesel Amatör Ligi’nde büyük hedefleri olan Isparta Davrazspor’umuz var. Sayın Başkanımıza Davrazspor’a gönül ve destek verebilmesi için formamızı hediye ediyoruz” dedi.  Orman’a ayrıca gül ürünleri sepeti de takdim edildi.
BAŞKAN GÜNAYDIN: İLK KEZ BELEDİYEMİZDE AĞIRLIYORUZ
Daha sonra BJK Kulüp Başkanı Fikret Orman, Belediye Başkanı Günaydın’ı ziyaret etti. Büyük bir kulüp başkanını ağırlamaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Başkan Günaydın, “Bugüne kadar büyük bir kulüp başkanımızı belediyemizde ağırlamamıştık. Bu ziyaret beni çok mutlu etti. Cumhuriyetin ilanından önce kurulan spor kuruluşlarımız bir tarihtir. Bu çok önemli. Beşiktaş da 1903’de kurulmuş bir kurumdur. Tarihin bir devamlılığıdır. Bu takımlarımızın ömür boyu yaşamalarını istiyoruz” dedi.
ORMAN: KAMPA GELİRİZ TARAFTARIMIZI DAHA DA ARTIRIRIZ
Fikret Orman da “Yeni derneğimizin buradaki resmi açılışına karar verdik ve sayın valimize bildirdik. İnşallah böyle güzel anılar, güzel günler geçirelim. Beşiktaş’ın burada çok taraftarı var.  İnşallah Kampa geliriz taraftarımızı daha da artırırız” diye konuştu.
ŞENOL GÜNEŞ’İN İSMİNİN VERİLMESİNDEN DOLAYI GURUR DUYUYORUM
Burada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Fikret Orman, Trabzon’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım tarafından açılışı yapılan stadın ismine Teknik Direktörleri Şenol Güneş’in isminin verilmesini gurur verici olarak değerlendirdi. Orman,  “Sayın Cumhurbaşkanımız da söyledi. Bizler iyi şeyler yapan insanlarımızı öne çıkarmamız lazım. Şenol hocamız Trabzon şehri, spor ve Beşiktaş camiası için çok önemli bir şahsiyet. Trabzonspor’un tarihi başarılarının hepsinde Şenol Güneş’in imzası var. Ayrıca ülkemizin elde ettiği en önemli başarıyı Şenol hocamızla elde ettik. Bizde geçen sene Şenol hocamızın yönettiği takımımızla şampiyon olduk. Ülkemiz açısından, Trabzon ve Beşiktaş açısından da gurur verici bir tablo. Şenol hocamız çok iyi bir insandır. İyi kalplidir, namuslu adamdır. İyi bir spor adamıdır, iyi bir aile babasıdır. Öyle bir şahsiyetin isminin verilmesinden dostu olarak büyük gurur duyuyorum     dedi.
TRANSFER MÜJDESİ
Bir gazetecinin 'Deportivo'da forma giyen Ryan Babel ile anlaşıldı mı?' sorusuna da "Beğendiğimiz ilgilendiğimiz bir oyuncu. Henüz neticelenmiş bir şey yok" diyerek cevap veren Fikret Orman, devre arasında transfer yapacaklarını açıkladı. Orman, "1 ve ya 2 oyuncu alacağız. Bu süreçte 3’de çıkabiliriz. Devre arası 3 transfer yapmayı planlıyoruz.  Öncelikle devre arası gelsin, ondan sonra transfere karar vereceğiz. Transfer çalışmaları bizde 365 gün devam ediyor" şeklinde konuştu. Daha imza falan yok. Beğendiğimiz ilgilendiğimiz bir oyuncu. Daha henüz neticelenmiş bir şey yok. 1 ve ya 2 oyuncu alacağız. Bu süreçte 3’de çıkabiliriz. Devre arası 3 transfer yapmayı planlıyoruz.  Öncelikle devre arası gelsin, ondan sonra transfere karar vereceğiz. Transfer çalışmaları bizde 365 gün devam ediyor” şeklinde konuştu. 

Anahtar Kelimeler:
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °