Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Beş Yıllık Isparta Belediye Meclisi; Son Kez Toplandı

Beş Yıllık Isparta Belediye Meclisi; Son Kez Toplandı

ISPARTA 10.03.2024 10:45:00 0
Beş Yıllık Isparta Belediye Meclisi;  Son Kez Toplandı

31 Mart 2019 tarihinde yapılan Yerel Seçimlerde seçilerek göreve gelen 31 kişilik Isparta Belediye Meclisi, önceki gün yaptığı son toplantı ile 5 yıllık görev süresini tamamladı. Önümüzdeki Nisan ayında ise Meclise seçimlerde seçilecek olan yeni Meclis üyeleri gelecek. 

Isparta Belediye Meclisi 8 Mart 2024 Cuma günü Belediye Meclis Salonu’nda 31 Mart Yerel Seçimlerden önce son kez toplandı. Toplantıda, gündemde bulunan 8 madde görüşülerek karara bağlandı. 

BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN; “YENİDEN SEÇİLİRSEK 

GÖREVİMİZE AYNI ÖZVERİYLE DEVAM ETMEK İSTİYORUZ” 

Son meclis toplantısında konuşma yapan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerin Isparta’ya ve ülkeye hayırlı olsun dileğinde bulunarak; “31 Mart’ta Seçiliriz ya da seçilemeyiz sonuçta vatandaşın takdiridir.  Seçilmemiz halinde biz yine aynı disiplinde, yine aynı düşüncelerle ve yine aynı hoşgörü ve karşılıklı sevgi saygı çerçevesinde biz görev yapmak isteriz” dedi. 

“KARARLARIMIZIN % 80’İNİ 

OY BİRLİĞİ İLE ALDIK”

Başkan Başdeğirmen konuşmasının devamında; “Evet arkadaşlar bugün beş yıllık süreci tamamladık. Mutlaka ortak paydada buluştuğumuz kararlar olduğu gibi, çeliştiğimiz ve karşı durduğumuz kararlar da olmuş olabilir. Bu demokrasinin tecellisidir. Her birimiz aynı düşünceyi, aynı görüşü taşımak zorunda değiliz. Bu ideolojik de olabilir bireysel de olabilir. Biz bu noktada alınan bütün kararlarda sonunda elbette bu mecliste bulunan yine kol kola çıkabildik, bunu başardık. Örnek bir dönem daha bitirdiğimizi düşünüyorum. Zira kararlarımızın % 80’ini oy birliği ile aldık. Ben hepinize ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. 

“HOŞGÖRÜ VE SAYGI 

İÇİNDE BİR 5 YIL GEÇİRDİK” 

Ayrıca biz istemden kalp kırmış olabiliriz, belki kaşımızı çatmış olabiliriz. Belki hiç istemden maksadını aşabilen cümleler kurmuş olabiliriz. İstemeden kalbini kırdığımız incittiğimiz arkadaşımız varsa bizleri affetsin. Hakkınızı helal etmenizi temenni ediyorum. Benden yana bir hak varsa helal olsun. Bu konuda herhangi bir sıkıntı yok. Sonuçta biz yönetici olarak herkesi dinlemek, herkesin görüşüne saygı göstermek zorundayız. 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler Burdur’umuza hayırlı olsun. Seçiliriz ya da seçilemeyiz sonuçta vatandaşın takdiridir. Seçilmemiz halinde biz yine aynı disiplinde, yine aynı düşüncelerle ve yine aynı hoşgörü ve karşılıklı sevgi saygı çerçevesinde biz görev yapmak isteriz. Yeni dönemde Meclisimize devam edecek olan 3 arkadaşımız var. Onlara da seçim sürecinde başarılar diliyorum. Beş yıl boyunca birlikte görev yaptığımız arkadaşlarımıza ayrıca teşekkür etmek istiyorum.   Kazanan Isparta’mız olsun. Bilindiği gibi Isparta’mız Türkiye’de huzurun, sükûnetin, saygının, sevginin hoş görünün ve adli açıdan da en güvenli olan şehirlerden bir tanesi. Biz de bunun artırtılması için çaba sarf ettik. Çaba sarf etmeye de hep birlikte devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

MECLİSTEN HELALLİK İSTEDİLER

Başkan Başdeğirmen’in konuşmasının ardından Ak Parti Grup Sözcüsü Fahrettin Gözgün, MHP Grup Sözcüsü Oğuzhan Göker ve CHP Grup Sözcüsü Hasan Karaca da toplantıda birer konuşma yaparak meclisten helallik istediler. 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °