Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Bem Bir – Sen Isparta Şubesi Başkanı İlkay Özdoğan’dan; İtfaiye’ye Kutlama Ziyareti

Bem Bir – Sen Isparta Şubesi Başkanı İlkay Özdoğan’dan; İtfaiye’ye Kutlama Ziyareti

ISPARTA 29.09.2023 18:32:00 0
Bem Bir – Sen Isparta Şubesi Başkanı İlkay Özdoğan’dan;  İtfaiye’ye Kutlama  Ziyareti

İtfaiye Haftası kutlamaları kapsamında Bem Bir – Sen Isparta Şubesi Başkanı İlkay Özdoğan, Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürü Mustafa Balcı ve personeli ile şehrin çeşitli yerlerindeki İtfaiye Grup Amirliklerini ziyarette bulunarak onların ‘İtfaiye Haftası’nı kutladı. 

BAŞKAN ÖZDOĞAN; “309. KURULUŞ 

YILDÖNÜMÜNÜZ KUTLU OLSUN” 

İtfaiyecilerin 7/24 esasına göre gece – gündüz demeden çalıştığını ifade eden Bem Bir – Sen Isparta Şubesi Başkanı İlkay Özdoğan, ziyarette yaptığı konuşmada şunları söyledi, “Sizin şahsınızda bütün itfaiye teşkilatımızın kuruluş yıl dönümü haftasını kutluyorum. Teşkilat mensuplarımız kendi canları pahasına milletimize hizmet ediyorlar. 

“KAHRAMAN İTFAİYECİLERİMİZİN KAZANDIKLARI

HER KURUŞ SONUNA KADAR HELALDİR” 

Gece – gündüz demeden yangından yangına, afetten afete koşuyorlar. Kahraman itfaiyecilerimizin kazandıkları her kuruş sonuna kadar helaldir. Bizler de Bem Bir – Sen olarak itfaiye çalışanlarımızın canları pahasına verdikleri hizmetin karşılığında kazanımlarını artırmak için gayret gösteriyoruz. Allah’ım Pirimiz İbrahim Peygamberi yanmaktan koruduğun ilâhi emrin sırrına bizi de dâhil et.” 

Nice 309 yıla; birliğimiz, dirliğimiz, kardeşliğimiz daim olsun, ahirete intikal edenlerin ruhu şadolsun” dedi. 

“EN İYİ HİZMETİ VERMENİN 

GAYRETİ İÇİNDEYİZ”

Bem Bir – Sen Isparta Şube Başkanı İlkay Özdoğan’ın ziyaretinden büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürü Mustafa Balcı ise şunları söyledi: “Bizler de bütün teşkilat mensuplarımızla birlikte milletimize daha iyi hizmet verebilmenin gayretindeyiz. Makine parkımızı gelişen teknolojiye göre güncelleyerek hem yangınlara daha kısa sürede müdahale edebilmeyi hem de olaylarda can kayıplarını en aza indirmeyi hedefliyoruz. 

“ZİYARETİNİZ İÇİN 

TEŞEKKÜR EDERİM” 

Teşkilatımızın daha verimli çalışması adına personelimizin eğitimi için de önemli çalışmalar yapıyoruz. Bem Bir – Sen olarak gerek çalışanlarımızın kazanımlarıyla ilgili gayretleriniz gerekse de itfaiyemizin gelişmesi için gösterdiğiniz gayretlerden ötürü şahsınızda bütün sendika üyelerinize teşekkür ederim” dedi. 

 

 

 

 


Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °