Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

BEM BİR – SEN Isparta Şubesi Başkanı İlkay Özdoğan; ISPARTA AFŞİN’İN YANINDA…

BEM BİR – SEN Isparta Şubesi Başkanı İlkay Özdoğan; ISPARTA AFŞİN’İN YANINDA…

ISPARTA 19.07.2023 15:12:00 0
BEM BİR – SEN Isparta Şubesi Başkanı İlkay Özdoğan;  ISPARTA  AFŞİN’İN  YANINDA…

BEM BİR – SEN Isparta Şubesi Başkanı İlkay Özdoğan, Afşin Belediyesi İşyeri Temsilcisi Atakan Arıkan ile birlikte Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven’i makamında ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini sundu. 

Kısa adı BEM BİR – SEN olan Özel İdaresi ve Belediye Çalışanları Sendikası Isparta Şubesi Başkanı İlkay Özdoğan, deprem bölgesine giderek hem incelemelerde bulundu hem ziyaretler yaptı. 

BAŞKAN ÖZDOĞAN AFŞİN 

BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ 

Başkan İlkay Özdoğan, gittiği deprem bölgesinde geçtiğimiz gün Afşin Belediyesi İşyeri Temsilcisi Atakan Arıkan ile birlikte Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven’i makamında ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

ÖZDOĞAN; ALLAH BİR DAHA BÖYLE 

ACILAR YAŞATMASIN İNŞALLAH”

Söz konusu ziyaretle ilgili olarak bir açıklama yapan BEM BİR – SEN Isparta Şubesi Başkanı İlkay Özdoğan, açıklamasında şu görüşlere yer verdi; “Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve yaşadığımız acı, keder ve derin üzüntüye inat millet olarak merhamet, yardımseverlik, birlik ve beraberlik ruhumuzu pekiştiren deprem afeti sonrasında Afşin Belediyesi işyeri temsilcimiz, kıymetli dostum Atakan ARIKAN beraberinde Afşin Belediye Başkanımız sayın Mehmet Fatih GÜVEN beyefendiyi makamında ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerimi sundum, karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. 

Sayın Başkanımızın göstermiş olduğu hüsnükabul, nezaket ve misafirperverliğinden dolayı teşekkürlerimi sunar, işlerinde kolaylıklar dilerim. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın inşallah” dedi. 


Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °