Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

BEM BİR – SEN Isparta Şube Başkanı İlkay Özdoğan; Zabıta Haftasını Kutladı

BEM BİR – SEN Isparta Şube Başkanı İlkay Özdoğan; Zabıta Haftasını Kutladı

ISPARTA 5.09.2023 14:48:00 0
BEM BİR – SEN Isparta Şube Başkanı İlkay Özdoğan;  Zabıta  Haftasını  Kutladı

Bem Bir – Sen Isparta Şube Başkanı İlkay Özdoğan, 1–7 Eylül Zabıta Haftası dolayısıyla mesaj yayınlayarak, 7 gün 24 saat çalışan tüm Zabıta Teşkilatının özel haftasını kutladı.

Isparta Bem Bir – Sen Şube Başkanı İlkay Özdoğan, Zabıta Teşkilatı’nın 197’nci kuruluş yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Özdoğan, mesajında “Belediyelerimizin adeta vitrini olan Zabıtamızla el ele gönül gönüle vererek hizmetleri sürdüreceğiz” dedi.

BAŞKAN ÖZDOĞAN; “ZABITA,

ÜLKENİN EN KÖKLÜ TEŞKİLATIDIR” 

Bem Bir – Sen Isparta Şube Başkanı İlkay Özdoğan, mesajında şu görüşlere yer verdi; “Şehir yaşamının olmazsa olmazı olan ve her alanda durum tespiti ile kente yön veren bir mevzuat ilkesinde çalışan Zabıta Teşkilatını anlamak ve anlatmak çok önemlidir. Her alanda kente karşı işlenen suçların en aza indirilebilmesi için 24 saat çalışan ve bilinçli bir çalışma olabilmesi için hizmet içi eğitime önem veren bir yapı içerisinde hedefleri olan Zabıta Teşkilatı; 20’den fazla kanun ve 200’den fazla yönetmelik ile düzenli bir kent için mevzuatlar çerçevesinde çalışmaktadır. 

4 Eylül 1826 yılından itibaren yerel yönetimlerin en köklü teşkilatı olan Zabıta Teşkilatımız şehirlerimizde vatandaşlarımızın sağlığını, huzurunu ve esenliğini sağlıyor. Zabıta Teşkilatımızda görev yapan personelimizin her birini ayrı ayrı kutluyorum ve Zabıta Teşkilatı’nın 197. Yıl Dönümünü kutluyorum” dedi.

“TÜM ZABITALARIMIZIN HAFTASINI 

EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLUYORUM” 

Başkan Özdoğan, Zabıtaların belediyelerin adeta vitrini olduğunu belirterek; “Yaptıkları denetim ve çalışmalarla halkımıza düzenli, huzurlu ve güvenli yaşam alanları hazırlıyorlar. Hepsine teşekkür ediyorum. Bugüne kadar yaptıkları fedakârca çalışmalardan dolayı Isparta Belediyesi ve tüm ilçe ve kasaba belediyelerindeki Zabıta Müdürlerimiz, zabıta personelimizin ve ülkemizin dört bir yanında vatandaşlarımızın huzuru ve sağlığı için görevini özverili bir şekilde sürdüren tüm Zabıta Teşkilatı’nın Zabıta Haftası’nı kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum” dedi. 

 

 

 


Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °