Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

BEM BİR – SEN Isparta Şube Başkanı İlkay Özdoğan; Ateş Savaşçılarını Kutluyorum

BEM BİR – SEN Isparta Şube Başkanı İlkay Özdoğan; Ateş Savaşçılarını Kutluyorum

ISPARTA 26.09.2023 09:04:00 0
BEM BİR – SEN Isparta Şube Başkanı İlkay Özdoğan;  Ateş  Savaşçılarını Kutluyorum

Bem Bir – Sen Isparta Şubesi Başkanı İlkay Özdoğan; “Saat mefhumu gözetmeden, alevlerle savaşan, fedakarca hayat kurtaran, zor durumda olanların yardımına koşan İtfaiyecilerin İtfaiye Haftasını ve İtfaiye Teşkilatının 309. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum” dedi. 

Bem Bir – Sen Isparta Şube Başkanı İlkay Özdoğan, İtfaiye Haftası ve İtfaiye Teşkilatının 309. kuruluş yıl dönümünü yayınladığı mesajda kutladı.

BAŞKAN ÖZDOĞAN; “ATEŞ SAVAŞÇILARININ HAFTASINI KUTLUYORUM” 

Başkan Özdoğan mesajında; “Ailelerinden ve sevenlerinden fedakârlık yaparak cansiperane görev yapan, her türlü afette, yangında Milletimizin Hizmetinde olan, İtfaiye Memurlarımız için Bem Bir – Sen olarak kurulduğumuz günden bugüne mücadele verdik, vermeye de devam diyoruz” şeklinde konuştu.

“7 GÜN 24 SAAT TEYAKKUZDALAR”

İtfaiye Teşkilatının özlük haklarını artırmak ve sorunlarına çözüm bulmak adına her türlü adımın atılacağını ifade eden Başkan Özdoğan; “İtfaiye Teşkilatımız, afet, yangın, kaza başta olmak üzere nerede bir ihtiyaç varsa, 7 gün 24 saat teyakkuzda. Bir saniye bile düşünmeden yangının içerisine atılan, zor durumda olana yardım elini her daim uzatan Ateş Savaşçılarımızın, İtfaiye Haftası’nı bu vesileyle bir kez daha kutluyorum. 

“ÜZERİMİZ EDÜŞEN HER TÜRLÜ

GAYRETİ GÖSTERECEĞİZ”

İtfaiye Teşkilatımızın cefakar itfaiyeci memurlarımızın sorunlarının çözümü ve onların daha refah bir ortama kavuşturmak adına üzerimize düşen her türlü gayreti gösteriyoruz. Başta Isparta’mızdaki İtfaiyecilerimiz olmak üzere tüm Türkiye’deki İtfaiyeci kardeşlerimi Allah muhafaza etsin. İtfaiye Teşkilatımızın kuruluşunun 309. yılı kutlu olsun” dedi. 

 


Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °