Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

BEM – BİR – SEN Isparta Şubesi’nden; Isparta İtfaiyesi’ne Ziyaret

BEM – BİR – SEN Isparta Şubesi’nden; Isparta İtfaiyesi’ne Ziyaret

ISPARTA 1.10.2021 15:39:00 0
BEM – BİR – SEN Isparta Şubesi’nden; 
Isparta 
İtfaiyesi’ne 
Ziyaret
Bem – Bir – Sen Isparta İl Başkanı İlkay Özdoğan ve Yönetim Kurulu, İtfaiye Haftası kutlamaları kapsamında Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürü Erkan Er ve Personele ziyarette bulundu.
 
İtfaiye Müdürlüğü’ne gelişlerinde İtfaiye Müdürü Erkan Er ve personeli tarafından karşılanan Bem – Bir – Sen Isparta İl Başkanı İlkay Özdoğan ve yönetim kurulu üyeleri ziyarette istişarelerde bulundular.
BAŞKAN ÖZDOĞAN; “İTFAİYE TEŞKİLATI SON
DERECE ÖNEMLİ BİR SORUMLULUK ÜSTLENİYOR”
Gerek ülke genelinde gerekse Isparta bazında İtfaiye Teşkilatının halkın can ve mal güvenliğinin korunması adına son derece önemli ve büyük bir görevi üstlendiği ifade eden, ziyarette yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Sizin şahsınızda bütün itfaiye teşkilatımızın 307. kuruluş yıl dönümü haftasını kutluyorum.
“GECE – GÜNDÜZ DEMEDEN
YANGINDAN YANGINA KOŞUYORSUNUZ”
Teşkilat mensuplarımız kendi canları pahasına milletimize hizmet ediyorlar. Gece gündüz demeden 7/24 yangından yangına, afetten afete koşuyorlar. Kahraman itfaiyecilerimizin kazandıkları her kuruş sonuna kadar helaldir. Bizler de Bem – Bir – Sen olarak itfaiye çalışanlarımızın canları pahasına verdikleri hizmetin karşılığında kazanımlarını artırmak için gayret gösteriyoruz” dedi.
“ORMAN YANGINLARINDA GÖSTERDİĞNİİZ
ÜSTÜN GAYRETTEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM”
Bem – Bir – Sen Isparta İl Başkanı İlkay Özdoğan, konuşmasının sonunda ise ülkemizde geçtiğimiz ay yaşanan büyük ve elim orman yangınlarında Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personelinin, Yeşil Vatan’ın savunulması adına; Isparta’mızı temsilen, gösterdikleri insanüstü ve cansiperane gayret ve çalışmalardan dolayı tebrik etti ve teşekkürlerini sundu.
ER; “MİLLETİMİZE DAHA İYİ
HİZMET ETMENİN GAYRETİ İÇİNDEYİZ”
Bem – Bir – Sen Isparta Şubesi yönetim heyetinin ziyaretinden büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürü Erkan Er de ziyarette yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Bizler de bütün teşkilat mensuplarımızla birlikte milletimize daha iyi hizmet verebilmenin gayretindeyiz. Makine parkımızı gelişen teknolojiye göre güncelleyerek hem yangınlara daha kısa sürede müdahale edebilmeyi hem de olaylarda can kayıplarını en aza indirmeyi hedefliyoruz. Teşkilatımızın daha verimli çalışması adına personelimizin eğitimi için de önemli çalışmalar yapıyoruz.
Bem – Bir – Sen olarak gerek çalışanlarımızın kazanımlarıyla ilgili gayretleriniz gerekse de itfaiyemizin gelişmesi için gösterdiğiniz gayretlerden dolayı şahsınızda bütün sendika yönetimine ve üyelerinize teşekkür ediyorum” dedi.
BAŞKAN ÖZDOĞAN’DAN
MÜDÜR ER’E ŞİLT TAKDİMİ
Ziyaretin sonunda ise, günün anlam ve önemine ile yapılan ziyarete binaen Bem – Bir – Sen Isparta İl Başkanı İlkay Özdoğan Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürü Erkan Er’e şilt takdim etti.

Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °