Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

BEM BİR – SEN Isparta Şubesi Başkanı İlkay Özdoğan; Zabıta Haftası Kutlu Olsun

BEM BİR – SEN Isparta Şubesi Başkanı İlkay Özdoğan; Zabıta Haftası Kutlu Olsun

ISPARTA 2.09.2022 15:00:00 0
BEM BİR – SEN Isparta Şubesi Başkanı İlkay Özdoğan; 
Zabıta Haftası 
Kutlu Olsun
BEM BİR – SEN Isparta Şubesi Başkanı İlkay Özdoğan, Zabıta Teşkilatının 196. Kuruluş Yıldönümünde bir kutlama mesajı yayınlayarak; “Yerel Yönetimler Hizmet Kolunda önemli bir görev üstlenerek gece – gündüz demeden çalışan tüm Zabıtalarımızın Zabıta Haftası Kutlu Olsun” dedi.
 
Toplumda son derece önemli bir görevi yerine getiren, Türkiye’nin en köklü kuruluşlarından birisi olan Zabıta Teşkilatının her yıl Eylül ayının ilk haftasında çeşitli etkinliklerle kutlanan ‘Zabıta Haftası’ başladı.
BAŞKAN ÖZDOĞAN’DAN
KUTLAMA MESAJI
BEM BİR – SEN Isparta Şubesi Başkanı İlkay Özdoğan da Zabıta Teşkilatının 196. Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Özdoğan mesajında; Devlet-i Ali Osmanlımız tarafından 1826 yılında İhtisap Nazırlığı olarak kurulan ve Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin, en köklü teşkilatlarından olan ve kent huzurunun daimi koruyucuları, toplum sağlığı ve güvenliğimiz için 7/24 görev başında olan Zabıta Teşkilatımızın kuruluşunun 196. yıldönümü ve Zabıta Haftasını BEM BİR – SEN olarak en içten dileklerimle kutluyorum.
“ZABITA TEŞKİLATIMIZ 196 YILDIR
DİMDİK AYAKTA DURAN ULU BİR ÇINARDIR”
Bilindiği gibi; 196 yıldır Milletimize en iyi şekilde hizmet verebilmek için her türlü fedakârlığı gösteren Zabıta Kardeşlerimiz belediyelerin aynasıdır. Zabıta Teşkilatımız Devlet-i Al-i Osmanlı’mızdan miras 196 yaşında ulu bir çınardır. Şehrin huzurunun, halkın sağlığının koruyucusudur. Fedakârca çalışan, özellikle içinden geçtiğimiz salgın sürecinde gece-gündüz demeden can siperhane görev yapan zabıta kardeşlerimizin Zabıta Haftasını kutluyorum” dedi.
“ZABITAMIZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ
KAZANIMLAR ELDE ETTİK”
Zabıta memurlarının Yerel Yönetimler Hizmet Kolunda önemli bir görev üstlendiğini ifade eden Başkan İlkay Özdoğan; “Yerel yönetimlerin en çok sıkıntısını çeken teşkilat Zabıta teşkilatıdır. Zabıta memurlarımız yüzlerce kanunun uygulanmasında belediye bünyesinde çok önemli bir misyon üstleniyor. BEM BİR – SEN olarak; 6. Dönem Toplu Sözleşme mutabakatının ardından Zabıta Memurlarımızın için çok önemli kazanımlar elde ettik. 1. Dönem Toplu Sözleşme Döneminden itibaren Zabıta Memurlarımızın sorunlarını masada gündeme getirerek Toplu Sözleşmenin tamamında yetkili sendika olarak kazanıma dönüştürdüğümüzü, zabıta Memurlarımızın kronikleşmiş birçok sorununun Dönem Toplu Sözleşme masasında sendikamız yani BEM BİR – SEN tarafından çözüme kavuşturulmuştur.
“ZABITA HAFTAMIZ
KUTLU OLSUN…”
Bu vesileyle ben Zabıta Teşkilatımızın kuruluşunun 196. yılını bir kez daha tebrik ediyor ve gerek ülkemizde gerek ilimiz Isparta’da nice yıllar hayırla hizmet etmesini diliyorum. Bu noktada biz de BEM BİR – SEN olarak her türlü imkânımızı Zabıta Memurlarımız için seferber etmeye hazır olduğumuzu bir kez daha deklare ediyorum” dedi.

Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °