Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

BEM – BİR – SEN Isparta Şubesi Başkanı Ahmet Ateş; Üzüntümüz İkiye Katlandı!

BEM – BİR – SEN Isparta Şubesi Başkanı Ahmet Ateş; Üzüntümüz İkiye Katlandı!

ISPARTA 28.10.2020 20:24:00 0
BEM – BİR – SEN Isparta Şubesi Başkanı Ahmet Ateş; 
Üzüntümüz
İkiye 
Katlandı!
Bem – Bir – Sen Isparta Şubesi Başkanı Ahmet Ateş, Covid - 19 pandemisi nedeniyle hayatını kaybeden Ramazan Asan’ın eşi Özay Asan’ın da vefat etmesinin kendilerini derin üzüntüye sevk ettiğini belirterek; “Ramazan kardeşimizin ardından eşinin de vefatı üzüntümüzü ikiye katladı” dedi.
 
Kısa adı BEM – BİR – SEN olan Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası’nın Isparta Şube Başkanı ve gerek sendikacılık hayatında gerek görev yaptığı İl Özel idaresinde çok sevilen bir kişi olan Ramazan Asan, Koronavirüs’e yakalanarak geçtiğimiz Cumartesi günü vefat etti. Asan’ın vefatı gerek sendika camiasında gerekse İl Özel İdaresinde büyük üzüntü yaratmıştı.
BAŞKAN ATEŞ; “ÜZÜNTÜMÜZ
BİR KAT DAHA ARTTI”  
Kendisiyle yıllarca sendikacılık yaptığını ve üyelere en iyi hizmeti vermenin gayreti içinde olduklarını ifade eden Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM – BER – SEN) Isparta Şube Başkanı Ahmet Ateş, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Yıllarca gerek İl Özel idaresinde mesai arkadaşım olarak gerekse sendikada yardımcım yani sağ kolum olarak birlikte çalıştığım Ramazan kardeşimi kaybetmenin büyük üzüntüsünü yaşarken ve Ramazan kardeşimin üzüntüsü vefat ettiği günkü tazeliğini korurken, bugün de eşinden vefat haberinin gelmesi üzüntümüzü ikiye katlamıştır.
“NUR İÇİNDE YATSINLAR İNŞAALLAH”
Gerek Ramazan Asan kardeşim gerekse bugün vefat eden eşi Özay Asan nur içinde yatsınlar inşallah. Mekanları Cennet olsun. Ben, bir kez daha kendisine ve eşine Allah’tan rahmet diliyor, başta ailesi olmak üzere tüm yakınlarına başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.

Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °