Bugün, 21 Mayıs 2024 Salı

BEM – BİR – SEN Isparta Şubesi Başkanı Ahmet Ateş; Onun Hakkı Ödenmez! BEM – BİR – SEN Isparta Şubesi Başkanı Ahmet Ateş; Onun Hakkı Ödenmez!

BEM – BİR – SEN Isparta Şubesi Başkanı Ahmet Ateş; Onun Hakkı Ödenmez!

ISPARTA 18.10.2020 09:53:00 0
BEM – BİR – SEN Isparta Şubesi Başkanı Ahmet Ateş; 
Onun 
Hakkı 
Ödenmez! 
BEM – BİR – SEN Isparta Şubesi Başkanı Ahmet Ateş; 
Onun 
Hakkı 
Ödenmez!
Bem – Bir – Sen Isparta Şubesi Başkanı Ahmet Ateş, Covid - 19 pandemisi nedeniyle hayatını kaybeden Ramazan Asan’ın 20 yılı aşkın süredir sendikaya hizmet verdiğini belirterek; “O hem işine hem sendikaya büyük hizmetler verdi. Onun hakkı ödenmez” dedi.
 
Kısa adı BEM – BİR – SEN olan Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası’nın Isparta Şube Başkanı ve gerek sendikacılık hayatında gerek görev yaptığı İl Özel idaresinde çok sevilen bir kişi olan Ramazan Asan, Koronavirüs’e yakalanarak dün vefat etti. Asan’ın vefatı büyük üzüntü yarattı.
ATEŞ; “ÜZÜNTÜMÜZ BÜYÜK”
Kendisiyle yıllarca sendikacılık yaptığını ve üyelere en iyi hizmeti vermenin gayreti içinde olduklarını ifade eden Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sedikası (BEM – BER – SEN) Isparta Şube Başkanı Ahmet Ateş, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Yıllarca gerek İl Özel idaresinde mesai arkadaşım olarak gerekse sendikada yardımcım yani sağ kolum olarak birlikte çalıştığım Ramazan kardeşimi kaybetmenin büyük üzüntüsünü yaşıyorum.
“RAMAZAN KARDEŞİM BU YOLA
GÖNÜL VERMİŞ BİR SENDİKACIYDI”
O büyük bir dava adamıydı. Gerek yaptığı işinde gerekse sendikada işini hakkıyla yapar ve kimseyi de kırmazdı. Daima güler yüzlü bir kardeşimdi. Kendisiyle 20 yılı aşkın bir zamandır kendisiyle teşvik – i mesaimiz oldu. Hiçbir zaman olumsuzluk yaşamadık. O, bu yola gönül vermiş bir sendikacıydı.
“ALLAH RAHMET EYLESİN,
MEKANI CENNET OLSUN”
Ramazan Kardeşimin vefatı bizi derinden üzdü. Allah rahmet eylesin. Mekanı Cennet olsun inşallah. Ben, bir kez daha kendisine Allah’tan rahmet diliyor, başta ailesi olmak üzere tüm yakınlarına başsağlığı dileklerimi sunuyorum” dedi.

Salı 27.2 ° / 13.9 °
Çarşamba 26 ° / 14.9 °
Perşembe 26.2 ° / 10.9 °